En man i 20-års åldern är förd till sjukhus efter misstänkt skottlossning i Kista på lördagskvällen. En förundersökning om synnerligen grov misshandel har inletts.

Vid 22-tiden på lördagen larmades polisen till Kista efter att flera skottliknande smällar hörts. En person hittades utomhus, skadad men vid medvetande. Enligt vittnesuppgifter ska ett flertal personer ha setts lämna platsen till fots i samband med detta.

Den skadade som är en man i 20-års åldern tros ha blivit skjuten och är förd till sjukhus med ambulans. Polisen rubricerar händelsen som synnerligen grov misshandel och en förundersökning har inletts. En teknisk undersökning har inletts och polisen söker efter misstänkta gärningsmän samt samlar in vittnesuppgifter.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

14 stadsdelar kan bli fem

Vad händer med den lokala demokratin i Järva? Idag finns 14 stadsdelar…

Fryshuset prisar Womenisa-grundarna

Tidigare idag delade Fryshuset ut Anders Carlbergs minnespris. I år gick priset för Årets revanschist till entreprenörerna och grundarna bakom det Järvabaserade kvinnonätverket Womenisa,  Deqa Abukar och Amal Said.

”Vi på Helio vill vara en hub för kreativa möten”

Denna vecka sitter Nyhetsbyrån Järva på Helio kontorshotell i Kista. Här i den stora loungen hittar ni oss. – Men kontorshotell låter lite tråkigt, så vi brukar kalla det co-working och kontorslösningar, säger Aysha Jones, som är platschef på Helio Kista.

Alternativ gymnasiemässa hos Fryshuset i Husby

På torsdag den 7 november håller Fryshuset en gymnasiemässa i Husby.  – Det är första gången vi anordnar det här och jag hoppas att det blir en tradition, säger Petra Ahrnstedt, biträdande rektor på Fryshuset grundskola västra.