Avbytarbänken

Avbytarbänken är tillbaka! Det nya avsnittet handlar om fotboll under den rådande pandemin och hur livet har varit utan fotboll. Samt om Marcus Rashford och titelstriderna i Spanien och Italien. Och om varför alla har slutat prata om Manchester Citys ban.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken #088 Besatt

Den här gången avhandlar killarna på Avbytarbänken målrekordet i  Premier League omgången och Dejan Kulusevskis sensationella debutmatch i italienska ligan. Dessutom diskuteras  Olof Lundhs kritik mot Zlatan under tiden i Zlatan spelade i landslaget. Avslutningsvis snackas det om det aktiva och heta transferfönstret och vad som hänt hittills.

Final i Copa El Clasico på Knutby BP ikväll

Under veckan har det varit fotboll och folkfest varje kväll på Knutby bollplan i Rinkeby. Ikväll är det final i Copa El Clasico – Som United möter Stockholm Stars klockan 19.15.

Lyssna på GALDEM A TALK!

GALDEM A TALK, med andra ord, Tjejer som pratar, är podcasten från Järva som gjort succé. Nu kan du lyssna på podcasten här på Nyhetsbyrån Järva i ett unikt samarbete. 

Rinkeby Run tränar säkert

Ungdomarna i Rinkeby Run vill inte sluta träna tillsammans som många andra av Järvas klubbar har gjort. Istället visar de att det går att träna smittsäkert utomhus med stort avstånd.