Bilal Cadimi vann loppet som genomfördes trots djup snö.

Bilal Cadimi, som vann Tensta Rinkeby Grass Run serien 2018, vann 2019 års andra lopp i tung, knädjup snö. 

Tiden, 40.10, är det långsammaste han någonsin sprungit fem kilometer på. Men då var förhållandena också tuffare än något annat lopp. 

Bilal missade årets första Tensta Rinkeby Grass Run eftersom han var på Sri Lanka då. Pengarna till den resan hade han vunnit i just Tensta Rinkeby Grass Run. 

Sammanlagd ledare poäng-mässigt 2019 är Mansib Rahman, som nu kom tvåa, och Elena Osokina, som vann dam-serien i fjol. 

Mårten Westberg, Rinkeby Run
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu satsar Kista SC ännu mer på fotboll för tjejer!

Det är isande kallt den här söndagsförmiddagen på fotbollsplanen vid Akalla by. Ett tjugotal föräldrar har kommit dit med sina döttrar, som vill börja spela fotboll. – Hej allihopa! Vi börjar med att samla alla tjejer och så får föräldrarna stå vid sidan om.

Avbytarbänken #93 Min ordförande

Avbytarbänken har denna gång två helt nya gäster. Moe från Farsta som är ett inbitet Tottenham-fan och Fuad som hejar på rivalerna Arsenal. Dessutom är ju Mustafa ett Chelsea-fan, som ni känner till sedan tidigare. Det blir en hel del engelsk pajkastning.

Avbytarbänken #089 Rädda fotbollen

Avbytarbänken diskuterar denna gång de märkliga beslut som präglat hela helgens matcher. Den märkliga hands-regeln som förstör fotbollen. De tar upp Luis Suarez debut och 17-åriga Ansu Fatis sjuka siffror. Dessutom avhandlas coronadrabbade Genoa.

Som United vann derbyt i byn

Det var derby i byn igår kväll och det blev en fartfylld match när Som United mötte Rinkeby United på Knutby BP.