Sent på torsdagskvällen, strax före midnatt, fick polisen larm om att en ung kvinna blivit våldtagen utomhus i Tensta.

Polisen spärrade av ett område och gjorde en teknisk undersökning av brottsplatsen. De genomförde en sökinsats med flera patruller och med hjälp av sökhund, men hittade ingen misstänkt gärningsman.

Under natten kom även larm om höga smällar i Tensta, rapporterar Aftonbladet. Polisen drog igång en insats, men hittade inget som tyder på skottlossning. Vid 03.30 var insatsen avslutad.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

OKQ8 avspärrad – farligt föremål på plats

Bensinstationen OKQ8 i Rinkeby utrymdes och spärrades av under fredagseftermiddagen med anledning av ett misstänkt farligt föremål. Föremålet ska ha hittats i anslutning till en bil.

Nobel i Rinkeby blir digitalt och öppet för alla

Det blir inget luciatåg i Rinkeby för årets Nobelpristagare i litteratur. Men niorna från Enbacksskolan har jobbat hela hösten med sin gåva till Louise Glück och nobelveckan kommer att uppmärksammas digitalt.

Brev till Hemblas alla hyresgäster

Hej, hyresgäst i Hembla, visste du att ditt hus har sålts igen? Vonovias köp av Blackstoneägda Hembla innebär att den vansinniga spekulationen med de miljonprogramshus, som sålts ut till privata fastighetsägare av allmännyttan, har nått svindlande höjder.

Stadsdelsförvaltningen flyttar till Tensta servicehus ?

Efter tolv år, och flera upprivna beslut, föreslår den blågröna majoriteten att Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning ska flytta tillbaka till Tensta. Den här gången är det Tensta Servicehus, som ska renoveras och byggas om för att passa förvaltningens behov.