Sent på torsdagskvällen, strax före midnatt, fick polisen larm om att en ung kvinna blivit våldtagen utomhus i Tensta.

Polisen spärrade av ett område och gjorde en teknisk undersökning av brottsplatsen. De genomförde en sökinsats med flera patruller och med hjälp av sökhund, men hittade ingen misstänkt gärningsman.

Under natten kom även larm om höga smällar i Tensta, rapporterar Aftonbladet. Polisen drog igång en insats, men hittade inget som tyder på skottlossning. Vid 03.30 var insatsen avslutad.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

När Panayotis griper in då blir det ändring!

Panayotis Hatzipavlis skrev nyligen en insändare och frågade varför Spånga by håller stängt under helgerna. Både kaféet och toaletten är stängda då. Det skulle visa sig att ibland lönar det sig att vara en aktiv samhällsmedborgare.

Nu är ramadan över och den stora festen kan börja!

Tusentals samlades på Rinkeby bollplan i morse. Redan vid åtta började folk komma; finklädda, gamla och unga, med rollatorer och barnvagnar, alla fick plats. Ramadan, 29 dagars fasta, är över och nu firar muslimerna Eid al-fitr.

Vaccination mot covid-19 i Rinkebyhallen idag

Vård- och omsorgspersonal i Stockholms län blev vaccinerade mellan 10-16 i Rinkebyhallen igår. – Jag ska få min första spruta, säger Yvonne Andersson, förskollärare på Knutby förskola.

”Det känns som om vi bor i tredje världen”

I helgen anordnade nätverket Ort till Ort gårdsfika i Husby, som en del av kampanjen Kommunalisera Hembla. Hyresgästerna är missnöjda med hyresvärden som anklagas för slarviga renoveringar och dåligt underhåll av lägenheter. – Om fler träder fram och delar med sig av sina upplevelser kan vi påverka situationen, säger Elvedina Spahovic.