Mohammed Abbas, Mohammaud Dini och Mustafa Atiwi.

Nu är Champions League tillbaka och Avbytarbänken har en gäst, Akram ”Wiki”, en inbiten Juventus-fan. Det blir intressanta diskussioner om Sarris avgång och Pirlo som ersättare. Hur lång tid bör en tränare få? Dessutom diskuteras de resterande åttondelsfinalerna.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänkens sista summering, del 3: Italienska ligan

Turen har kommit till den italienska ligan. De spolar först tillbaka bandet till förra året och kollar hur de trodde säsongen skulle sluta. Skulle Juventus ta sin nionde ligatitel i rad? Hur skulle överraskningen och underbarnet Dejan Kulusevski klara sig? Zlatan Ibrahimovics återkomst till Milano. Hur gick det med Inters storsatsning? Vilka åkte ner? 

Akropols A-lag tvingas lägga ner

Riksidrottsförbundets generalsekreterare hjälpte till. Basketförbundets generalsekreterare hjälpte till, men det gick ändå inte. Akropols A-lag ”Rinkebys stolthet” läggs ner.

Rinkeby Multi Sports Camp på höstlovet – för sista gången?

2017 var det en oväntad succé. 2018 växte det kaos-artat. 2019 blev det ännu större och ännu bättre. Det blir ett Rinkeby Multi Sports Camp även höstlovet 2020, men för första gången kommer det krympa. Sedan är det slut.

Galdem A Talk 69 – Kadiatou

I det här avsnittet talar Galdem med ingen annan än KADIATOU. En starkt lysande stjärna med värsta soulrösten! De pratar om hennes resa med musiken, allt från Idol till Melodifestivalen 2021. De snackar om hur det gick för henne i skolan samtidigt som hon påbörjade sin musikkarriär. Och glöm inte att streama One Touch av Kadiatou!