Rinkeby United tog sin tredje raka seger och parkerar 1 poäng bakom serieledarna efter 4 omgångar. Förortsderbyt som lockade mycket publik, var en rolig och underhållande fotbollsmatch som bjöd på allt.

Rinkeby tar en tidig ledning efter ett välplacerat skott från Abdifatah ”Aguero” Abukar vilket blir ställningen fram till halvtid.

I mitten av andra halvleken tilldöms Fisksätra en straff och debutanten i målet Dejan Vitkovic tar tillfället i akt att presentera sig för hemmapubliken med att limma straffen.

Dejan Vitkovic tar tillfället i akt att presentera sig för hemmapubliken med att limma straffen

Rinkeby utökar därefter till 2-0 via Solomon Njie och Fisksätra hinner replikera med tio minuters kvar. Därefter kliver Abdifatah fram igen och nickar distinkt in 3-1 för att sedan spela fram Tomas Valdes som punkterar matchen helt med 4-1.

Rinkeby United är nu 1 poäng bakom serieledarna Boo FF.

Nästa match för Rinkeby United är mot serieledarna Boo FF och matchen spelade den 4 september borta på Boo-vallen.

Said Ali
Lämna ett svar
You May Also Like

Ole-Jörgen Persson blir ny ordförande i Rinkeby-Kista

I ett pressmeddelande från moderaterna framkommer att nuvarande ordföranden i Spånga-Tensta, Ole-Jörgen Persson, tar över efter Benjamin Dousa i Rinkeby-Kista. Annika Rosenberg föreslås bli ny stadsdelsnämndsordförande för Spånga-Tensta. De tillträder den 1 januari 2021.

Järvabadet i final i tävlingen Årets Stockholmsbyggnad 2021

Varje år vill Stockholms stad uppmärksamma arkitektur som ”sticker ut” i den ständigt växande staden. Olika byggnader anmäls och en jury väljer därefter ut 10 kandidater som du som stockholmare kan vara med och rösta på. Det är inte bara hus som anmäls. Förra året vann Folke Bernadottes bro på Djurgården priset. I år har Järva sin egen byggnad bland finalisterna!