Mohammed Abbas, Mohammaud Dini och Mustafa Atiwi.

Den här gången avhandlar killarna på Avbytarbänken målrekordet i  Premier League omgången och Dejan Kulusevskis sensationella debutmatch i italienska ligan. Dessutom diskuteras  Olof Lundhs kritik mot Zlatan under tiden i Zlatan spelade i landslaget. Avslutningsvis snackas det om det aktiva och heta transferfönstret och vad som hänt hittills.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Streetpep i Nydalsparken idag

Vi besökte Järva Streetpep i Nydalsparken i Tensta. Det skulle spelas amerikansk fotboll och handledare var Alex Berhane. Vi trodde att många ungar skulle komma och lira, men tyvärr finns det inte många här i orten som gillar amerikansk fotboll.

Galdem A Talk om Black Lives Matter

Detta avsnitt handlar om BLACK LIVES MATTER, om mordet på George Floyd och om den strukturella rasismen som är så inbakad i vårt samhälle. Galdem talar om protesterna som pågår just nu i USA, och runtom i världen, mot den rasism som svarta människor möter dagligen. Det handlar om den solidaritet som människor över hela världen visar. Stay safe!

Storseger för Som United borta mot Lidingö

Efter en trög start och tidigt underläge med 1-0 efter två minuter, kom Som United i gång och vann matchen mot IFK Lidingö BK med 6-3.  – En stark laginsats, sade tränarna Mohamed, Zaki och Hatum efteråt. 

Avbytarbänken #090 Slakten i England

Avbytarbänken sitter i studion post Deadline Day och snackar om tennissiffrorna i England, det märkvärdiga som hände mellan Juventus-Napoli och avslutar med de hetaste värvningarna.