Det blev blött och halt, men snabbt ändå, under den tionde upplagan av Tensta Rinkeby Grass Run.

Iannis Constantin gick på knock direkt. Trots fördel av spikskor förstod Jonis Serry direkt att det här tempot hade han inte täckning för. Ändå gick Jonis i mål på den tid (19:45) som Iannis vann på för en månad sen. Då hade Iannis gått i mål 25 sekunder tidigare.

Strax bakom killarnas uppgörelse sprang Johanna Granhällen ännu en gång in 12 poäng på ledande Elena Osokina. Hon kvalificerade sig samtidigt till SM i terränglöpning som i år går på Grimstafältet i Vällingby om tre veckor. Dit åker hon i sådana fall med Iannis och Jonis.

Poängställningen:

1: Iannis Constantin, Rinkeby, 19.18
2: Jonis Serry,  Tensta, 19.45
3: Mansib Rahman, Akalla
4: Mårten Westberg, Stockholm
5: Mikiel Ghimli, Rinkeby
6: Johanna Granhällen, Spånga (1a tjej)
7: Serge Djampou, Spånga
8: Noah Örtegren, Rinkeby
9: Elena Osokina, Akalla (2a tjej)
10: Yahan Faarax, Hässelby

Mårten Westberg, Rinkeby Run

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Mansib överlägsen i Tensta Rinkeby Grass Run

I årets tionde Tensta Rinkeby Grass Run överraskade Rinkebys Jonis Serry och Mikiel Gimli med att ta ledningen och behålla den hela vägen ner till Hjulsta fågelsjöar.

Avbytarbänken #108 Hemsk business

Avbytarbänken säger grattis på födelsedagen till Paul Pogba! De konstaterar att varken Ronaldo eller Messi finns med Champions Leagues kvartsfinaler, första gången sedan 2005. Det har varit inbrott hos PSG-stjärnorna och Robin Olsen har blivit knivhotad. Mer snack: Dybalas karriär behöver en fet HLR, om Rebics hjärnsläpp och Theo Hernandez Instagram-story.

En övertygande seger för Som United

Det blev en övertygande och klar seger för Som United i andra omgången av Stockholm Cup. Mycket rättvist besegrade de Edessa Syrianska (Div4) hemma på Knutby BP.  

Idrotta och tävla under Järvaveckan

Imorgon börjar Järvaveckan på Spånga IP. Bredvid Järvaveckan pågår Järva Idrottsvecka på konstgräsplanen och löparbanorna.