En man skadades vid tiotiden på fredagskvällen i en lägenhet i Rinkeby. Två medelålders män är anhållna och misstänks för försök till mord eller dråp.

Klockan 22.08 larmades polisen till Rinkeby efter att en man skadats av någon typ av stickvapen. Brottet ska ha begåtts i en lägenhet i Rinkeby, men den skadade hittades i anslutning till en restaurang vid Rinkebystråket.

Den skadade fördes till sjukhus med ambulans och polisen utreder händelsen som försök till mord eller dråp.

Två män, en i 40-årsåldern och en i 50-årsåldern har gripits och anhölls tidigt på lördagsmorgonen efter förhör.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Vart har grillarna i Rinkeby tagit vägen?

Alla grillplatser har tagits bort i parkleken Rinken och även i parkleken Hinken.  Anledningen är att det varit problem med nedskräpning vid våra grillplatser, skriver avdelningschef Åsa Ljusberg, avdelningschef i Rinkeby-Kista i ett mejl.

Nästan en en femtedel av invånarna i Rinkeby-Kista hade antikroppar

I slutet av juni hade 18 procent av befolkningen i Rinkeby-Kista antikroppar mot covid-19. Faktorer som ökar sannolikheten för att de boende i stadsdelen har antikroppar är jobb inom vård och omsorg, och därtill att leva i ett hushåll med över fem personer.

Man skjuten till döds i Tensta

En man har skjutits på Lättingegången i Tensta och förts till sjukhus med ambulans. – Jag trodde det var smällare, men förstod sedan att det var skott, säger en Tenstabo som ringer till Nyhetsbyrån Järva på lördagskvällen.

Orten i ungdomarnas ögon

Projektet “Mina drömmars ort” engagerar ungdomar till nyfikenhet, lek och lust. Under fem intensiva dagar har modeller av deras drömort skapats. Resultatet av det fantasifulla arbetet ställs ut på Husby Konsthall.