I senaste avsnittet av Avbytarbänken diskuteras Klopps post-match-intervju med BT Sport. Försöker journalister bygga en karriär på fotbollstränarnas felsteg? Vi diskuterar även Cavanis tabbe på Instagram. Är Eden Hazard slut? Barcelonas fortsatta skadekaos och Milan brummar på utan Zlatan.

Och förra veckan handlade det om Maradona. Om honom kan man inte prata för mycket. Avbytarbänken sörjer en av de största någonsin. 
De berättar också att deras Instagram blev hackat och hur det kändes. Men nu är de på banan igen.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Som United vann derbyt i byn

Det var derby i byn igår kväll och det blev en fartfylld match när Som United mötte Rinkeby United på Knutby BP.

Akropol vann mot Blackeberg och är klara för finalspel

I ligans näst sista match kunde Akropol bli klara för finalspel. Det borde på papperet ha varit en enkel match mot ett av lagen i botten av division ett Norra. I början såg det också ut att bli det.

Järvaprofil nominerad till pris

”I augusti mördades en före detta spelare. Mordet tog Ove och alla de andra i Kista SC hårt. Alla spelare är Oves barn”. Så lyder en del av motiveringen som fått Järvabon Ove Eriksson, tränare i bland annat Kista SC, nominerad till Svenska Barnidrottspriset.

Som United räckte inte till mot Kista SC i helgens derby

Som United åkte på en förlust i helgens bortamatch mot Kista SC i fotbollens division 4 Norra. I halvlek stod det redan 3-1 till Kista SC och resultatet stod sig matchen ut.