Året inleddes med en stor nyhet. Som Uniteds stjärna och målmaskin lämnar klubben och spelar kommande säsong i fotbollens division 3.
– Det var ett tufft beslut att ta, men Nacka Iliria visade verkligen att de var intresserade av mig och ville ha med mig i sin satsning, säger Yonis Egag.

Som United FF var tvungna att med sorg i hjärtat inse att Yonis Egag accepterat ett bud från en klubb i en högre division.

– Men Som Utd kommer alltid vara en del av mig och jag kommer att hjälpa laget på alla möjliga sätt. Jag kommer att fortfarande tillhöra laget, men nu i en annan roll.

Det finns fullt med kapabla spelare som är riktiga vinnarskallar

Yonis Egag menar att nu finns möjlighet för någon annan i laget att ta ansvar och bära laget vidare.
– Det finns fullt med kapabla spelare som är riktiga vinnarskallar, som jag tror mycket på.

Och Yonis Egag har fortfarande ett mål att uppnå i Som United.
– Jag vill bli första spelaren att ha gjort 100 mål.

Han har inte långt dit. Yonis avslutar med 93 mål på 69 tävlingsmatcher och fyra gånger vinnare av klubbens interna skytteliga, samt två gånger vinnare enligt förbundets statistik.

2017 45 mål på 22 seriematcher
2018 22 mål på 17 seriematcher
2019 17 mål på 19 seriematcher
2020 9 mål på 11 matcher

Vi i klubben tackar Yonis Egag för allt.

Zaki Abdullahi,
assisterande tränare
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Judiska Församlingen fördömer Koranbränningar

– Vi vill ta detta tillfälle i akt att uttrycka vårt stöd och vår solidaritet med Stockholms muslimska befolkning. Judiska Församlingen i Stockholm uttalar sig om Koranbränningarna som planeras äga rum i olika Stockholmsförorter under helgen.

Första lasten med vaccin har kommit till Sverige

Strax efter halv nio på lördagsmorgonen kom den första lasten med vaccin till Sverige.

Fullsatt på Kistamässan under Förortsgalan 2019

-Jag tror att de bästa ledarna i framtiden kommer att komma från förorten, sade Alexandra Pascalidou som delade ut priset för Årets Ledare på Förortsgalan 2019 igår. Galan ägde rum på Kistamässan och  kvällen bjöd på prisutdelning i tio olika kategorier samt  uppträdanden av artister som Cherrie. 

I Kämpingehallen samlas muslimer både till suhur och iftar

I Kämpingehallen i Tensta samlas muslimer under ramadan. Där serveras suhur, måltiden som inleder fastan, och iftar, måltiden som bryter fastan.  – Vi kan dela ut allt gratis och det är något som uppskattas högt, säger Ramsis ”Moosa” Assal, som är en av arrangörerna i moskén.