Någon eller några gärningspersoner sköt in i en lägenhet i Rinkeby i morse. En person skadades vid händelsen som utreds som mordförsök och grovt vapenbrott.

Klockan var 8.51 på söndagsmorgonen när polisen fick ett larm om en skadad person i en lägenhet i Rinkeby. Det är ännu inte helt klarlagt vad som har hänt, men enligt de första uppgifterna ska personen ha skadats i samband med att någon skjutit in genom lägenhetsfönstret.

Inga misstänkta gärningspersoner har gripits. Polisen knackar dörr och söker i området med hundar. De kommer även att titta på filmer från övervakningskameror i området.

Händelsen rubriceras som mordförsök och grovt vapenbrott.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Välkommen till Rinkeby…

Två av tre rulltrappor i Rinkebys t-bana har varit sönder i flera veckor. Den enda som fungerar har rullat nedåt. ”Hur gick det till när rulltrappornas underhåll planerades? Vems perspektiv har styrt?” undrar Björn Erdal i ett inlägg på Facebook.

Hästa Gårds framtid nu i Peabs händer  

Stockholms stads enda kvarvarande jordbruk, Hästa Gård i Akalla, har nu övertagits…

Mustafa prisas av Företagarna

Järvabon Mustafa Zatara är en av årets omslagsprofiler på listan “Årets 103 unga ideer”.  – Det känns superkul, det är ett kvitto på att vi bakom plattformen gör samhällsnytta, säger Mustafa Zatara, grundare av FörortsEntreprenörerna. 

”Vi lägger räls till framtiden”

Rinkeby Folkets Hus drar igång sitt arbete för att hjälpa unga vuxna in på arbetsmarknaden.– Nu gör vi en kraftsamling, säger Nasim Barghashi, som är projektledare och den som ansvarar för verksamheten.