Någon eller några gärningspersoner sköt in i en lägenhet i Rinkeby i morse. En person skadades vid händelsen som utreds som mordförsök och grovt vapenbrott.

Klockan var 8.51 på söndagsmorgonen när polisen fick ett larm om en skadad person i en lägenhet i Rinkeby. Det är ännu inte helt klarlagt vad som har hänt, men enligt de första uppgifterna ska personen ha skadats i samband med att någon skjutit in genom lägenhetsfönstret.

Inga misstänkta gärningspersoner har gripits. Polisen knackar dörr och söker i området med hundar. De kommer även att titta på filmer från övervakningskameror i området.

Händelsen rubriceras som mordförsök och grovt vapenbrott.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Domen mot 17-åringen prövas på nytt i hovrätten

Domen mot 17-åringen, som dömts för mordet på pizzerian i Rinkeby, överklagades före jul. Nya bevis i målet har lagts fram och i fredags inleddes huvudförhandlingarna i Svea hovrätt.

Järvabor reser till sina anhöriga i fånglägren i Syrien

Om en vecka åker en grupp Järvabor ner till al Hol lägret i Syrien. De ska försöka träffa  sina anhöriga som sitter fängslade där.– Vi förstår att vi inte kan ta med dem hem. Men vi kan i alla fall se till att de får mediciner och en chans att överleva.

Yasin prisas med sin första grammis

Yasin prisades för Årets hiphop under Grammisgalan igår kväll. Den uppmärksammade rapartisten var nominerad i sammanlagt fyra kategorier.

Husby modell för bostadskrisen

Husby har blivit något av en minimodell där man kan följa den bostadskris som sprider sig världen över. Hit vallfärdar folk som ser rätten till en bostad som en mänsklig rättighet. Nu fick stadsdelen besök av Raquel Rolnik, som tidigare var FN:s särskilda bostadsrapportör.