Som United åkte på en förlust i helgens bortamatch mot Kista SC i fotbollens division 4 Norra. I halvlek stod det redan 3-1 till Kista SC och resultatet stod sig matchen ut.

Som United började bra och Kebba Suso gjorde första målet i 21:a minuten.

– Av 90 minuter spelar vi vårt spel i 25-30 minuter, därefter kollapsar vi totalt, sade Som Uniteds lagledare Mohamed Ismail Isse.

Mahdi Gholami från Kista SC kvitterade i 32:a minuten. Fem minuter senare gjorde Sohail Ehsanzamir 2-1 till Kista SC och Sohail gjorde även 3-1 i minut 42.

– Hela andra halvlek ägnar vi helt åt att jaga mål och kom till en del avslut, men bollen ville inte in. Spelarna höjde tempot och trycket, men det räckte inte till, konstaterade Mohamed Ismail Isse.

Slutresultatet blev 3-1 till Kista SC.

Bilder: Mohamed Dahir
Lämna ett svar
You May Also Like

Järvabor vidare i entreprenörstävlingen Shift

Den järvabaserade organisationen BLING Startup har tillsammans med nyhetssajten Breakit initierat entreprenörstävlingen Shift för ett mer inkluderande näringsliv. Över 1000 entreprenörer anmälde sig till tävlingen och 400 av dem har gått vidare – flera är från Järva.