Som United åkte på en förlust i helgens bortamatch mot Kista SC i fotbollens division 4 Norra. I halvlek stod det redan 3-1 till Kista SC och resultatet stod sig matchen ut.

Som United började bra och Kebba Suso gjorde första målet i 21:a minuten.

– Av 90 minuter spelar vi vårt spel i 25-30 minuter, därefter kollapsar vi totalt, sade Som Uniteds lagledare Mohamed Ismail Isse.

Mahdi Gholami från Kista SC kvitterade i 32:a minuten. Fem minuter senare gjorde Sohail Ehsanzamir 2-1 till Kista SC och Sohail gjorde även 3-1 i minut 42.

– Hela andra halvlek ägnar vi helt åt att jaga mål och kom till en del avslut, men bollen ville inte in. Spelarna höjde tempot och trycket, men det räckte inte till, konstaterade Mohamed Ismail Isse.

Slutresultatet blev 3-1 till Kista SC.

Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Stockholms stad tycker inte att de har gjort något fel

Stockholms stads landskapsarkitekt Eva Reuterbrand har skrivit ett brev till Funktionsrätt Stockholm angående kritiken mot den nya trappan i Rinkeby centrum. Hon menar att inga misstag har begåtts.

Poliserna omplacerade efter det våldsamma ingripandet

Förra veckan kunde Nyhetsbyrån Järva rapportera om ett våldsamt polisingripande i Rinkeby. Nu har de berörda poliserna omplacerats och en förundersökning om misshandel har inletts. Utredningen väntas ta ett par månader. 

Pedofilen dömdes till tio års fängelse

Idag föll domen mot den 67-årige man från Rinkeby som greps förra året för att ha utsatt barn för sexuella övergrepp. Mannen döms till tio års fängelse.

Tredje raka segern för Rinkeby United

Rinkeby United tog sin tredje raka seger och parkerar 1 poäng bakom serieledarna efter 4 omgångar. Förortsderbyt som lockade mycket publik, var en rolig och underhållande fotbollsmatch som bjöd på allt.