Som United åkte på en förlust i helgens bortamatch mot Kista SC i fotbollens division 4 Norra. I halvlek stod det redan 3-1 till Kista SC och resultatet stod sig matchen ut.

Som United började bra och Kebba Suso gjorde första målet i 21:a minuten.

– Av 90 minuter spelar vi vårt spel i 25-30 minuter, därefter kollapsar vi totalt, sade Som Uniteds lagledare Mohamed Ismail Isse.

Mahdi Gholami från Kista SC kvitterade i 32:a minuten. Fem minuter senare gjorde Sohail Ehsanzamir 2-1 till Kista SC och Sohail gjorde även 3-1 i minut 42.

– Hela andra halvlek ägnar vi helt åt att jaga mål och kom till en del avslut, men bollen ville inte in. Spelarna höjde tempot och trycket, men det räckte inte till, konstaterade Mohamed Ismail Isse.

Slutresultatet blev 3-1 till Kista SC.

Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu har Järvafältets nya groddamm öppnat

Sedan i lördags är det fritt fram att besöka grodorna på Järvafältet i deras nya damm. Då togs staketet bort och idag invigs den nyanlagda dammen med promenadstigar, broar och bänkar.

Solidaritet i form av matlådor

Coronapandemin har drabbat Järva hårt. Många har förlorat vänner och anhöriga, och även arbete och inkomst. Men tack vare ett samarbete med Rädda Barnen kan Rinkeby Folkets Hus och Folkets Husby dela ut matlådor till dem som behöver varje vardagskväll. 

Allvar och skratt när Unity & Cultivation bjuder på mat

En kväll varje månad är det Mat & Prat i Folkets Husby.…

Utredningen läggs ned efter våldsamma polisingripandet

I maj kunde Nyhetsbyrån Järva rapportera om ett våldsamt polisingripande i Rinkeby. Kort därefter omplacerades de berörda poliserna och en förundersökning om misshandel och tjänstefel hade inletts. Nu läggs utredningen ner och poliserna är tillbaka i ordinarie tjänst.