Polisbil i närbild

En man utsattes under julaftonskvällen, strax före 19, för ett mordförsök i Rinkeby då han skadades med ett stickvapen. En man kunde strax därefter gripas som misstänkt och är nu anhållen.

Rent generellt har det, i jämförelse med tidigare år, varit en lugn julafton i region Stockholm (Stockholms län och Gotland).

Polisen i region Stockholm har under julafton 2020 hanterat 726 händelserapporter. Det kan jämföras med 844 julafton 2019.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ort till ort släpper bok i höst

Under hösten kommer Ort till ort – Husby att släppa en bok om Hembla. ”Rapport inifrån ’Hemblahelvetet’” är namnet på rapportboken som skrivits av Ilhan Kellecioglu.

Färre papperskorgar ska leda till mindre skräp

Har du undrat var papperskorgarna tagit vägen? I Rinkeby-Kista har stadsdelsförvaltningen tagit bort en stor del av papperskorgarna och kvar finns bara tomma stolpar som vittnar om att där tidigare funnits en.

”Järvafältet blir en stor byggarbetsplats”

Nu närmar sig dagen när bygget av begravningsplatsen på Järvafältet ska påbörjas. Frågan kom upp på nämndmötet i Rinkeby-Kista på torsdagskvällen.  – Det kommer att bli en byggarbetsplats på stora delar av Järvafältet och 3000 träd kommer att fällas.

Het debatt på Folkets Husby igår kväll

När Kulturhuset Stadsteaterns debatturné gästade Folkets Husby under onsdagskvällen var samtalet minst sagt ettrigt. Amie Bramme Sey modererade samtalet om bilden av förorten som kom på villovägar på grund av en kontroversiell bok, vars författare var med i panelen.