Du som passerar Kista busstorg kommer till och med mars kunna ta del av en ljusinstallation som skapats av ungdomar i området.

Konstverken är skapade under en distansworkshop i fotografi och deltagarna har utgått från frågeställningen ”vad är en drömplats?”  Projektet är ett samarbete mellan Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning och föreningen ART movement.

Projektionerna visas varje dag mellan klockan 06 och 10 samt 15 och 01.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Oppositionen i stadshuset mötte allmänheten i digitalt möte

Så var det dags för oppositionen i Stockholms stadshus att medverka i de möten som Stiftelsen Global Village anordnar mellan politiker och allmänhet under våren. Mötet ägde rum digitalt och som mest var 47 personer med.

Mizeria, del 24: Väck mig

Tänk om jag hade vetat efter Ahmeds begravning att min egen bror stod näst på tur. Jag har fortfarande inte hunnit tvätta mina svarta kläder. Jag önskar det var jag som begravdes istället för honom. Mizeria är Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong som publiceras med ett avsnitt varje dag.

Hiss och rulltrappa avstängda på obestämd tid i Rinkeby

Återigen är det problem med tillgängligheten på Rinkebys tunnelbanestation. En av de tre rulltrapporna som finns på stationen har varit avstängd sedan den tredje juni. Sedan en vecka tillbaka fungerar inte hissen heller.

Möte i stadsdelsnämnden i Spånga-Tensta ikväll

Spånga-Tensta stadsdelsnämnd har möte ikväll. På grund av rådande pandemi sker mötet innanför lyckta dörrar och med begränsat antal ledamöter. Men den som vill kan följa den öppna delen av mötet på webben från kl. 18.00