E18 kommer att vara avstängd  från Trafikplats Hjulsta (156) till Trafikplats Rinkeby (158) både under natten till tisdag och natten till onsdag på grund av drift- och underhållsarbeten, rapporterar Trafikverket.

Tenstatunneln och Rinkebytunneln på E18, i riktning mot Stockholm, stängs från 22.00 på måndagskvällen till 05.00 tisdag morgon. Trafikanterna uppmanas att följa uppskyltad omledning.

Natten mellan tisdag och onsdag stängs E18 av i andra riktningen, då mellan Trafikplats Rinkeby och Trafikplats Hjulsta. Anledningen till avstängningen är densamma, på grund av drift- och underhållsåtgärder.
Avstängningen i riktning mot Enköping gäller också mellan klockan 22.00 och 05.00.

På flera vägar kring Råcksta pågår schaktarbete som påverkar framkomligheten ända fram till september.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Studentmiddagen som ska bli en tradition

Studentmiddagen var ett initiativ från Rinkeby Folkets Hus. – Det görs för lite för dem som det har gått bra för här i Rinkeby, därför ville vi ordna en fest, säger Fardosa Omar, verksamhetsledare på Rinkeby Folkets Hus.

När de unga tog plats på scen hade politikerna gått hem

Den tredje delen av eventet Järva röstar var en talkshow mellan medlemmar i Galdem A Talk-podden, Tenstaflickorna och Kunskapslyftet. Fokuset i samtalet, som leddes av Awo-Nada Yussuf, låg på ungdomsrörelsens perspektiv.

Förvaltningen i Spånga-Tensta utsatt för hot

Andra dagen på jobbet efter semestern fick de anställda i Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning mejl om att förvaltningen har utsatts för konkreta hot. Därför kallades alla till ett extra frukostmöte idag på fredagsmorgonen.

Banjul FC på frammarsch

I lördags spelade Banjul FC hemmamatch mot Hässelby SK FF. Banjul vann matchen enkelt med övertygande 5-1. Matchen lockade stor publik.