Mitt i veckan, nej, men fotbollen befinner sig mitt i säsongen. Ish. Avbytarbänken sätter sig och sammanfattar lite kort hur fotbollen i Europa har sett ut. Vem är Marvin Olawale Akinlabi Park?
De avslutar avsnittet i en sorglig och ledsam ton, och skickar en tanke till Kasia Lenhardt, hennes familj och vänner. Ta hand om er.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänkens avsnitt 75: In & ut

Avbytarbänken denna vecka handlar om Moise Kean – inbytt och utbytt. Arsenals aktier sjunker. Rom-lagen nosar på toppen. Rino Gattuso ny tränare i San Paolo. Om Dejan Kulusevski & Alexander Isak, uppladdningen inför El Clásico och Champions League-lottningen.

Som United fick med sig en poäng mot Järla borta

Igår kväll begav sig Som Uniteds A-lag till Nacka för match mot Järla IF FK i Division 4. Matchen slutade 3-3 efter att Som United hämtat upp först ett 0-1 underläge i första halvlek och sedan ett 1-3 underläge i andra halvlek.

Hård träning bakom medaljerna

Flera ungdomar från Järva sprang 10-kilometersloppet på Kungsholmen i lördags. Inför loppet var det tio veckors förberedelser med träningar och workshop anordnade av Löparakademin.

Tenstaflickorna firade 1 år som förening

Fotbollsföreningen Tenstaflickorna har fyllt ett år och firat på Spånga Folkan. – Det finns inte lag för alla duktiga fotbollsspelare här i orten och det vill vi ändra på, sade Ladan Abdurahman som är en av ledarna.