Avbytarbänken säger grattis på födelsedagen till Paul Pogba! De konstaterar att varken Ronaldo eller Messi finns med Champions Leagues kvartsfinaler, första gången sedan 2005. Det har varit inbrott hos PSG-stjärnorna och Robin Olsen har blivit knivhotad. Mer snack: Dybalas karriär behöver en fet HLR, om Rebics hjärnsläpp och Theo Hernandez Instagram-story.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tre guld och ett silver

Rinkeby Run ställde upp med fyra löpare i Stockholms-mästerskapen i terränglöpning. I fjol var en fjärde plats bästa placering. I år blev det tre guld och ett silver.  

Nystart med Galdem A Talk!

Här kommer avsnitt 55 med nya tag och med en ny energi! I detta avsnitt, som är rätt kort, så delar de med sig av sina tankar kring corona, hur de har anpassat sig de senaste månaderna och om deras nyfunna sätt att podda. De diskuterar även lite Twitter Topics som kanske är intressant. De kommer även med lite känslosamma nyheter i den här nya vardagen som vi alla delar.

Efterlängtad seriepremiär blev en stor publikfest

Division 4 Norra hade seriepremiär på tisdagskvällen och det började med derbymatch mellan Kista SC och Husby FF. En match som lockade flera hundra i publiken.

Försvarsspelet gav Akropol segern

Efter förra helgens nederlag var herrlaget revanschsuget och taggade inför lördagens toppmöte mot Hammarby som låg på delad 2:a plats.