Här kommer en kort sammanfattning på somaliska om covid-19 och vaccinationen. Det är Fatuma Abdullahi Mohamed, folkhälsovetare och medarbetare i Nyhetsbyrån Järva, som är redaktör för sändningen.

 

Lämna ett svar
You May Also Like

Ismahan är nominerad till årets Blåslampa

Varje år delar Sveriges Konsumenter tillsammans med tidningen Råd & Rön ut Blåslampan, Sveriges enda konsumentpris. Bland årets finalister finns Rinkeby-Kistas konsumentvägledare Ismahan Ayranci.

Ettan och tvåan i loppet fastade

”JÄRVAS SEXIGASTE MAN VANN” – Nej, så kan du inte skriva! sade Jonis. Om du gör det så kommer redaktören ändå inte godkänna den rubriken. – Skriv om ramadan, sade Janis. Skriv om att vi båda fastar och att vi ändå klarar att vinna på nya personliga rekord.

Folkets Husby satsar på film med plattformen .mov

Folkets Husby drar igång plattformen .mov i höst. Filmsatsningen kommer att erbjuda utbildningar inom film, gratis utrustning, ett brett kontaktnät inom filmbranschen och chansen till att lämna in ett bidrag till den kommande årliga filmfestivalen ”.mov filmfestival”.

Ny lägesrapport: smittspridningen ökar

Den 9 mars släppte Region Stockholm den senaste lägesrapporten om covid-19. Där konstateras det att antalet nya fall, antalet vårdade och antalet avlidna har ökat. Man har även kunnat identifiera nya fall av de muterade virusvarianterna från Storbritannien, Sydafrika och Brasilien.