De två grabbarna som har podde Avbytarbänken sitter tillsammans i en soffa.

Avbytarbänken snackar den här gången ner kvartsfinalerna i Champions League. Om Real Madrids tripplet och Dortmund bestulna. Giovanni Reyna tackar Sergio Agüero. Om Neymars bortkastade tid i Frankrike, Chelsea bokar sina semifinalbiljetter och Anthony Elanga med i Manchester Uniteds trupp.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken #103 – 5,6 miljarder

Detta avsnitt avhandlar Avbytarbänken Zlatan vs Romelu, Marseille-fansens missnöje och Thomas Tuchels debut. Dessutom diskuteras Messi och miljarderna,  Deadline Day och det faktum att Ibrahim Afellay lägger skorna på hyllan.

Galdem A Talk: Det här är till våra beslutsfattare

I detta avsnitt pratar tjejerna om förslaget på att stänga ner ungdomsgårdarna Reactor och Ungdomens Hus. De berättar om hur förslaget togs fram, flytten av Reactor, hur personalen har drabbats, alla artiklar som har skrivits och om deras känslor kring situationen. De pratar om hur mycket Reactor betyder för dem, och vad det kan betyda för andra ungdomar i framtiden. Imorgon ska beslutet fattas på nämndmötet i Rinkeby-Kista och de ber och hoppas på det bästa.

Oavgjort i hemmapremiären för Qaran

Qaran spelade under onsdagskvällen årets första hemmamatch på Knutby BP.  Tureberg var dagens motståndare, på förhand en tuff uppgift för båda lagen som satsar på uppflyttning till Division 5 nästa säsong.   

Akropol vann sista matchen före slutspelet

Akropols herrar avslutade säsongen med en enpoängsvinst hemma mot Uppsala. Det var den sista matchen före semifinalen nu på lördag.