I andra avsnittet av Creatives a Talk har Galdem a Talk bjudit in ingen mindre än grammisvinnande producenten Nils, känd som Nisj. De lär känna Nils på djupet och fastnar vid en fråga så enkel som ”Hur ser din dag ut?”.
Det blir skratt, tårar, tjafs – ett skönt snack. 

Creatives a Talk är en vodcast-serie på YouTube som Galdem a Talk har startat med syftet att bjuda in olika kreativa gäster. Allt från sångare, rappare, producenter, regissörer, kreatörer och mycket mer.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Evin Ahmad om Netflixsuccén ”Störst av allt”

Nyhetsbyrån Järva har haft ett ärligt snack med Netflix-aktuella Evin Ahmad. Vi pratade om den första svenska originalserien ”Störst av allt” på Netlix, där hon porträtterar karaktären Evin Orak. Om rasism, mångfald och kvinnorollen. Och om den andra säsongen av den danska Netflixserien ”The Rain” som hon medverkar i senare i vår.

Han förmedlar historierna om dem som vuxit upp i diasporan

Många förknippar Yusuf Hussein med Ortens bästa poet och han har varit med i Ortens bästa penna. Allt började 2018 när han vann i gruppmomentet med västerorts grymma poeter under poesi-galan. 

”Ibland måste man göra det man inte vågar”

– Vi har i alla tider gått ihop för att kämpa för våra rättigheter. Så gjorde människor förr, och vi borde göra samma sak idag.Lena Ericson Höijer, som skrivit boken ”Vi organiserar oss – från Sundsvallsstrejken till idag”, föreläser i Järva Folkets Park imorgon.

Lokaljournalistik och hockey blir humor i ny bok

Nina Hampusson har bott 20 år i Stockholm varav de allra flesta i Rinkeby och Kista, men från början är hon från Umeåtrakten. Dit har hon nu återvänt i en nyskriven bok, den humoristiska romanen Slutspel som släpptes som följetong på Storytel för en månad sedan.