De två killarna i studion.
Avbytarbänken om Super League.

Mycket känslor denna gång. Avbytarbänken diskuterar frågan som hela fotbollsvärlden har diskuterat den senaste tiden. Vad är European Super League och vad kan den betyda för fotbollen i framtiden?

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Akropol besegrade Team 4Q och blev trea i Basketettan

Vad som till en början såg ut att bli en enkel match slutade med en enpoängsvinst efter en otroligt spännande förlängning. Akropol besegrade Team 4Q och blev trea i basketens division 1. Dragan Damjanovic gjorde hela 44 poäng.

Avbytarbänken, avsnitt 82: 103 dagar

Avbytarbänken är tillbaka! Det nya avsnittet handlar om fotboll under den rådande pandemin och hur livet har varit utan fotboll. Samt om Marcus Rashford och titelstriderna i Spanien och Italien. Och om varför alla har slutat prata om Manchester Citys ban.

Nu blir det vattenpolo hela hösten i Husbybadet!

Järvabadet har nog varit sommarens största succé, men den sista augusti stänger man för hösten. Men den som vill fortsätta spela vattenpolo kan göra det i Husbybadet i höst.

Världsmästaren i discgolf utmanades i Järva

Järvas populära discgolfpark fick celebert besök i veckan. Gregg Barsby som är regerande världsmästare i discgolf kom från Kalifornien till Järva för att visa sitt stöd för parken. Den 8:e juli arrangerades “Barsby vs You”, där andra discgolfare bjöds in att utmana mästaren och spela mot honom på Järva DiscGolfPark.