Mötesklubba

Spånga-Tensta stadsdelsnämnd har möte ikväll. På grund av rådande pandemi sker mötet innanför lyckta dörrar och med begränsat antal ledamöter. Men den som vill kan följa den öppna delen av mötet på webben från kl. 18.00

Här hittar du sammanträdets dagordning.

Här är länk till sändningen.  

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Enbacksskolans elever studerar Black Lives Matter

Årskurs 8 på Enbacksskolan i Tensta har under höstterminen arbetat ämnesövergripande med BLM-rörelsen och vikten av samhällsförändring där rasism och fördomar motverkas.

Benjamin Dousa (M) slutar i politiken

Ordföranden i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd, Benjamin Dousa, lämnar politiken. Han avgår som ordförande i Moderata ungdomsförbundet i höst och lämnar samtidigt alla sina politiska uppdrag.

”Droghandeln från centrum har flyttat hit”

Det var i måndags kväll som en väktare blev skjuten i benen under en rond på Ovanbygränd. Medborgarvärden Mohamed Hagi Farah bor på samma gata.  – Droghandeln från centrum har flyttat hit, konstaterar han.

Löparakademin är igång igen

Löparakademin i Tensta samlas två gånger i veckan i Blå huset och tränar i området. – Alla är välkomna hos oss. Sist på träningen var vi ungefär 20 personer, men vi brukar bli upp till 30 personer, säger Senhit Berhane, en av Löparakademins nya ledare.