Två killar i en radiostudio.
Mustafa och Dini som gör Avbytarbänken.

Här är Avbytarbänken igen. Den här gången snackar Mustafa och Dini om Karim Benzema som är tillbaka i landslaget och om Zlatan Ibrahimovic som är utanför landslaget. Och så är det en omgång kvar i den europeiska klubblagsfotbollen. 

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Som Uniteds stjärna byter klubb

Året inleddes med en stor nyhet. Som Uniteds stjärna och målmaskin lämnar klubben och spelar kommande säsong i fotbollens division 3. – Det var ett tufft beslut att ta, men Nacka Iliria visade verkligen att de var intresserade av mig och ville ha med mig i sin satsning, säger Yonis Egag.

Tensta Rinkeby Grass Run avgjort

Nu har det trettionde loppet Tensta Rinkeby Grass Run avgjorts och det var också 2019 års sjunde lopp.  Det avgjordes på sista raksträckan och klar segrare blev Mansib.

”Vatten är den roligaste miljön”

Alaa Eleish är vattenpolo-tränare i Husbybadet för Stockholms kappsimningsklubb, SSK. – Det spelar ingen roll om det är 60 meter under vattnet, eller med en boll ovan. Vatten är den roligaste miljön, med oändliga möjligheter, och vatten har varit en viktig del av mitt liv, säger han.

”Bollen ville inte in”

Som United mötte serieledarna i Division 4 norra, Bollstanäs SK, på Knutby BP igår kväll. – Det var en av våra bättre matcher, men bollen ville inte in, säger Mohamed Sheikhdon, lagledare i Som United.