Digitalt nämndmöte Spånga Tensta (montage)

Även politikerna i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd sammanträder imorgon torsdag. Mötet börjar klockan 18 och kommer att livesändas.

På dagordningen står bland annat frågor om tillgänglighet och trafiksäkerhet på Järvafältet, förändringar i SL-trafiken med både nya linjer och indragna nattbussar samt den planerade utförsäljningen av Tensta träff och Tensta gymnasium.

På grund av pandemirestriktioner är mötet stängt för allmänheten och punkten Öppet forum är inställd. Sammanträdet kommer att livesändas via denna länk. Dagordningen i sin helhet finns här.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Förorten mot våld lägger ner

Efter tre års arbete mot det dödliga våldet i Sveriges förorter har organisationen Förorten mot våld tagit beslutet att lägga ner sin verksamhet. Bakgrunden till beslutet är inte entydig, men i ett uttalande på sociala medier nämns tid, energi och psykiska påfrestningar. 

Arbetsbördan på Tensta vårdcentral blev för mycket

Magnus Isacson slutar efter 18 månader som läkare på Tensta vårdcentral.  – Politiker i Stockholm talar om en jämlik vård, men jag är ansvarig för fler patienter i Tensta än när jag jobbade i Vasastan.

Trappan i Tensta är borta och den nya trappan dröjer

Plötsligt var den bara borta. Den stora trätrappan som går från Tensta centrum ner mot konsthallen. På en skylt står det att den nya trappan ska vara på plats i vår. Men så blir det inte.

Som United räckte inte till mot Kista SC i helgens derby

Som United åkte på en förlust i helgens bortamatch mot Kista SC i fotbollens division 4 Norra. I halvlek stod det redan 3-1 till Kista SC och resultatet stod sig matchen ut.