Digitalt nämndmöte Spånga Tensta (montage)

Även politikerna i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd sammanträder imorgon torsdag. Mötet börjar klockan 18 och kommer att livesändas.

På dagordningen står bland annat frågor om tillgänglighet och trafiksäkerhet på Järvafältet, förändringar i SL-trafiken med både nya linjer och indragna nattbussar samt den planerade utförsäljningen av Tensta träff och Tensta gymnasium.

På grund av pandemirestriktioner är mötet stängt för allmänheten och punkten Öppet forum är inställd. Sammanträdet kommer att livesändas via denna länk. Dagordningen i sin helhet finns här.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Varför stängdes akuten i Tensta?

Inga lediga läkartider att boka och akuten är stängd. Tenstaborna är missnöjda med vårdcentralen. Därför intervjuade Nyhetsbyrån Järva verksamhetschefen Karina Hanaeus.

Gemenskap i arbete och fest på kvartersodlingen

Sucdi Haji och Nadifo Abdi Ali odlar odlar gurkor och gemenskap på den populära kvartersodlingen i Rinkeby. Ett arbete som handlar lika mycket om social som ekologisk hållbarhet. 

Digital protest idag mot polisvåldet i USA

Tenstabon Aysha Jones organiserar en digital protest mot polisbrutaliteten i USA, idag kl. 14.00 på Facebook. Detta med anledning av mordet på George Floyd av amerikansk polis. 

”Det har blivit som ett vanligt Jobbtorg”

Verksamheten Studier & Arbete föregicks av en diskussion, som initierats av den numera pensionerade medborgarvärden Mohamed Hagi Farah. Han var orolig över alla unga vuxna som inte har någon känd aktivitet. – Det finns en i varje port, konstaterade han.