Digitalt nämndmöte Spånga Tensta (montage)

Även politikerna i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd sammanträder imorgon torsdag. Mötet börjar klockan 18 och kommer att livesändas.

På dagordningen står bland annat frågor om tillgänglighet och trafiksäkerhet på Järvafältet, förändringar i SL-trafiken med både nya linjer och indragna nattbussar samt den planerade utförsäljningen av Tensta träff och Tensta gymnasium.

På grund av pandemirestriktioner är mötet stängt för allmänheten och punkten Öppet forum är inställd. Sammanträdet kommer att livesändas via denna länk. Dagordningen i sin helhet finns här.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Polisen rapporterar om sitt arbete mot gängvåldet

Finansborgarrådet Anna König Jerlmyr och regionspolischef Mats Löfving hade igår en pressträff för att informera om det intensifierade arbetet mot det dödliga gängvåldet. Här kommer ett utdrag ur polisens pressmeddelande.

Fullsatt när Suad Ali kom till Kista

Det var en lång kö utanför biografen Filmstaden i Kista, när Think…

Klasskillnad i seriefinalen i Division 5 Norra

Det var seriefinal, ettan mot tvåan i serien. Ändå blev det inte mycket till match. Klasskillnad när Banjul FC körde över Edessa Syrianska med 5-0 (1-0). 

Pedofilen dömdes till tio års fängelse

Idag föll domen mot den 67-årige man från Rinkeby som greps förra året för att ha utsatt barn för sexuella övergrepp. Mannen döms till tio års fängelse.