Strax före midnatt fick polisen larm om skottlossning i Hjulsta. En skottskadad man på träffades, som senare under natten avled.

Polisen fick sent på måndagskvällen flera samtal av från boende i Hjulsta, som uppfattade att skottlossning pågick. När polis och ambulans anlände till området påträffades en skottskadad man utomhus på en parkeringsplats.

Den skadade mannen fördes med ambulanshelikopter till sjukhus. Skadorna bedömdes som allvarliga.

Vid 03.25 på tisdagsmorgonen rapporterade polisen att mannen har avlidit. Mannen är i 30-årsåldern och anhöriga är underrättade.

Brottsrubriceringen är mord och grovt vapenbrott.

Ingen person är i nuläget frihetsberövad.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nyhetsbyrån Järva – todobbaadkii ina dhaafay

Vecka 25. Här kommer en nyhetssammanfattning på somaliska av vad Nyhetsbyrån Järva har rapporterat om under veckan som gått. Redaktör är Fatuma Abdullahi Mohamed.

Badpromenad till simskolan på Järvabadet

Från klockan nio till klockan 15, från måndag till fredag, går Idrottsmammor med barn till simskolan på Järvabadet. De går från Nydalsängen i Tensta och från Nasibshop utanför Rinkeby Folkets Hus.  – Det är en bra idé att gå gemensamt, för då blir det lättare för föräldrarna, säger Faxdi Warsame, här på bilden med sin syster Fatima.

Melody Farshin debuterar med sin första soloshow

Husbydottern Melody Farshin är aktuell med sin allra första soloshow i höst. 3 streck är namnet på standup-föreställningen om identitetskrisen som uppstår i mötet mellan moderland, fosterland och miljonprogram.

Anders Österberg (S) vill ser fler kulturinstitutioner i Järva

Anders Österberg, riksdagsledamot (S) vill se Historiska muséet, Kungliga Operan, dansakademin och motsvarande statligt finansierade kulturinstitutioner bygga filialer i Järva och andra områden där det råder underskott på professionell kulturell verksamhet.