Strax före midnatt fick polisen larm om skottlossning i Hjulsta. En skottskadad man på träffades, som senare under natten avled.

Polisen fick sent på måndagskvällen flera samtal av från boende i Hjulsta, som uppfattade att skottlossning pågick. När polis och ambulans anlände till området påträffades en skottskadad man utomhus på en parkeringsplats.

Den skadade mannen fördes med ambulanshelikopter till sjukhus. Skadorna bedömdes som allvarliga.

Vid 03.25 på tisdagsmorgonen rapporterade polisen att mannen har avlidit. Mannen är i 30-årsåldern och anhöriga är underrättade.

Brottsrubriceringen är mord och grovt vapenbrott.

Ingen person är i nuläget frihetsberövad.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

1 maj i Järva trots allt

Det blev lite coronaanpassade 1 maj firande i Järvas förorter igår fast alla större demonstrationer och samlingar var inställda eller flyttade till digitala kanaler.

Nyhetsbyrån Järva – todobbaadkii ina dhaafay

Vecka 36. Här kommer en nyhetssammanfattning på somaliska av vad Nyhetsbyrån Järva har rapporterat om under veckan som gått. Redaktör är Fatuma Abdullahi Mohamed.

Död man hittad i källare i Rinkeby

Tidigt i morse fick polisen larm om att det låg en livlös man i ett källarutrymme i Rinkeby. Ganska snart konstaterades att mannen var död, rapporterar DN.

Nu kommer Jali Madi Susso med sin fjärde bok

Krigarhjärta – sista ronden heter Jali Madi Sussos senaste bok. Det är en lättläst bok om ett svårt ämne.  – Jag ville skriva om våld och grupptryck och vikten av att ha manliga förebilder.