Strax före midnatt fick polisen larm om skottlossning i Hjulsta. En skottskadad man på träffades, som senare under natten avled.

Polisen fick sent på måndagskvällen flera samtal av från boende i Hjulsta, som uppfattade att skottlossning pågick. När polis och ambulans anlände till området påträffades en skottskadad man utomhus på en parkeringsplats.

Den skadade mannen fördes med ambulanshelikopter till sjukhus. Skadorna bedömdes som allvarliga.

Vid 03.25 på tisdagsmorgonen rapporterade polisen att mannen har avlidit. Mannen är i 30-årsåldern och anhöriga är underrättade.

Brottsrubriceringen är mord och grovt vapenbrott.

Ingen person är i nuläget frihetsberövad.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Inställda halloweenfiranden efter nya skärpta råd

Efter Folkhälsomyndighetens nya lokala allmänna råd ställer både Rinkeby Centrum och Tensta Centrum in sina halloweenfiranden under helgen. 

Sommarpratare att se fram emot

Bland årets Sommarvärdar hörs två röster från Järva. Musikproducenten Adam ”Tensta” Taal…

Akallas riksdagsman (S) frågade kulturministern om mediestödet

Nyhetsbyrån Järva fick inget  av det statliga stödet för lokal journalistik. Därför skickade Akallas riksdagsman Anders Österberg (S) en fråga till kulturminister Amanda Lind. Nu har han fått svar.

Somalias nationaldag firades på Knutby bollplan

Den 1 juli är Somalias nationaldag och i år är det 60 år sedan landet blev självständigt. Därför anordnade Som United ett nationaldagsfirande i samband med fotbollsträningen på Knutby bollplan i Rinkeby.