Mötesklubba

Varken Rinkeby-Kista eller Spånga-Tensta har ordnat så att kvällens sammanträden kan följas på nätet. I Rinkeby-Kista kommer mötet äga rum i förvaltningens hus i Kista och Spånga-Tenstas stadsdelsnämnd möts i Spånga Folkan. Båda mötena är slutna sammanträden.

Vid senaste mötet i Rinkeby-Kista, den 26 mars, diskuterades möjligheten att sända sammanträdena på nätet.
– Vi ska försöka hitta tekniska lösningar för att vara så transparenta som möjligt, sade stadsdelsdirektör Susanne Leinsköld då.

Men ännu finns alltså inga tekniska lösningar och båda stadsdelarnas sammanträden sker bakom stängda dörrar.

De frågor som ska diskuteras och beslutas om i kväll kan du läsa här:
Rinkeby-Kistas dagordning.
Spånga-Tensta dagordning.

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu gör föräldrarna uppror i Hjulsta grundskola

Föräldrarna till barnen i Hjulsta grundskola är förtvivlade. De anser att skolan har allvarliga brister både vad gäller undervisning, tillsyn och säkerhet. Det nybildade föräldrarådet har anmält skolan till Skolinspektionen och kräver att skolledningen omedelbart byts ut.

Stockholms kulturstipendium till Rebecca Örtman

Stockholms stad delar varje år ut kulturstipendier till konst- och kulturutövare som har haft betydelse för Stockholms kulturliv. En av årets kulturstipendiater är Rebecca Örtman, som är regissör och konstnärlig ledare på RATS teater i Husby.

”Fler kan jobba hemifrån”

Arbetsmiljöverket anser att fler kan jobba hemifrån än vad som sker idag.  – Många arbetsgivare gör mycket bra, men det går att göra mycket mer och många fler kan jobba hemifrån, sade Erna Zelmin-Ekenhem, generaldirektör för Arbetsmiljöverket vid måndagens pressträff.

BKB Bussenhus ställer in höstens träningar

BK Bussenhus kommer inte bedriva någon pojk- och ungdomsverksamhet i Tensta höst och på obestämd tid. Orsaken är den senaste tidens skjutningar.