Sex personer sitter i en soffgrupp.
Debatt om medier i utsatta områden under Järvaveckan 2021.

Nä, det började inte bra.
Mitti:s förre chefredaktör, Claes de Faire, som ledde debatten, lyckades varken få mitt förnamn eller efternamn rätt. Men sedan det blev det ändå ett hyggligt samtal mellan fem (helvita) medierepresentanter.

Medverkande: 
Martin Schibbye, ansvarig utgivare, Blankspot project
Anne Lagercrantz, divisionschef nyhetsdivisionen, SVT
Jakob Sillén, områdeschef Sveriges Radio Mälardalen
Geronimo Åkerlund, redaktionschef SVT Nyheter Stockholm

Och så undertecknad.

Här kan ni kolla på det 30 minuter långa samtalet.

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Protest mot bygget av begravningsplats på Järva discgolfpark

Idag höll kampgruppen Rör Inte Järva! en manifestation på Järva Discgolfpark. Man samlades för att protestera mot nedmonteringen av Järva DiscGolfPark på Järvafältet som påbörjades i december 2020 till förmån av den nya begravningsplatsen som istället ska byggas på platsen.

Framtiden oviss för Tensta Träff

Kulturnämnden beslutade att Studiefrämjandet får hälften så mycket pengar för att driva verksamheten i Tensta Träff, som de önskade.  – Vi har haft ett möte med kulturförvaltningen och nu diskuterar vi om vi kan få det att rulla ändå, säger Farida Al-Abani, verksamhetsledare på Tensta Träff.

Nyhetsbyrån Järva – todobbaadkii ina dhaafay

Vecka 21. Här kommer en nyhetssammanfattning på somaliska av vad Nyhetsbyrån Järva har rapporterat om under veckan som gått. Redaktör är Fatuma Abdullahi Mohamed.

Detta händer i Järva under sportlovet

Imorgon börjar sportlovet och aktiviteterna i Järva flödar. Nedan har vi listat ett urval av olika aktiviteter som äger rum runtom i Järva. Alla aktiviter är gratis och åldersspektrumet sträcker sig från sex till 19 års åldern. Välj och vraka!