minnesplats efter den mördade i Husby. Blommor, en matta och värmeljus.

Åklagaren har i dag begärt en man häktad på sannolika skäl misstänkt för ett mord i Husby i nordvästra Stockholm den 31 maj. Mannen anhölls i lördags.

En man är redan häktad i ärendet. Han häktades i fredags av Svea hovrätt på sannolika skäl misstänkt för mord.

Tid för häktningsförhandlingen av personen som anhölls i lördags är ännu inte beslutad. Det är Solna tingsrätt som sätter ut tiden.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Attentaten mot Spånga kyrka tas upp i riksdagen

Med anledning av de två brandattentaten mot Spånga kyrka skickar riksdagsledamoten Anders Österberg, S, en skriftlig fråga till kulturminister Amanda Lind. – Jag vill fråga om statsrådet fördömer attackerna mot Svenska kyrkan i Spånga och om statsrådets tankar om skydd för religiösa platser?

Polisens arbete en ”charad för gallerierna”

Extra polisresurser till så kallat särskilt utsatta områden redovisas inte, polisen arbetar mot sina egna riktlinjer och själva klassificeringen av områden riskerar att skapa stigmatisering. Riksrevisionens granskning visar på en rad problem hos polisen.

Tibble gymnasium Campus Kista är ett nytt gymnasium i Järva

Tibble gymnasium Campus Kista är ett nytt gymnasium i Järva. – Vi har ägnat ett år till att skräddarsy arbetssätt och pedagogik, säger skolans rektor José Calvo.

Fryshuset Husby kan ta över Akademiska skolan

Frihab AB drar tillbaka sitt överklagande till förvaltningsrätten om Skolinspektionens beslut att stänga ned Akademiska skolan i Husby. Företaget vill istället överlåta skolan till Fryshuset som man redan delar lokaler med.