Stort polispådrag i Tensta på fredagskvällen efter att polisen fått larm om höga smällar som kan uppfattas vara skottlossning.

En polisinsats pågår just nu i Tensta sedan polisen fick in ett larm från en inringare som hört höga smällar, vilket kan tänkas vara skottlossning. Larmet kom in klockan 19:19 på fredagskvällen. Det finns ännu inga uppgifter om skadade personer och ingen misstänkt är gripen.

En misstänkt brottsplats i stadsdelen är lokaliserad och avspärrad för teknisk undersökning, där det även gjorts fynd. En förundersökning om grovt vapenbrott och mordförsök är inledd.

Texten uppdateras.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avskedad efter 15 år på Hjulsta grundskola

Hon har arbetat på Hjulsta grundskola i 15 år som skolsekreterare och betraktas som en trotjänare av sina kolleger. Nu avskedas hon på grund av påstådd matstöld.

Det är uppror i tvättstugan på Rinkebysvängen!

På Rinkebysvängen är det uppror bland hyresgästerna. De nyrenoverade tvättstugorna fungerar dåligt. Tvätten blir varken ren eller torr. Nikoletta Dolfin berättar om läget.

Rinkeby fick besök av Livets Ord

Rinkeby fick besök av två församlingar från Livets Ord och SOS-kyrkan i helgen.  Rinkebyborna blev bjudna på både lovsång och kaffe och kakor. De som ville fick sig en samtalsstund om Jesus och Gud.

Nämndmötena fortfarande bakom stängda dörrar

Pandemin gjorde det omöjligt för allmänheten att närvara vid stadsdelsnämndernas möten i Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta. Ännu har inga digitala lösningar tagits fram.  – Det känns inte som om viljan finns, säger Veronica Stiernborg, ersättare för V i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd.