Digitalt nämndmöte Spånga Tensta (montage)

Biblioteksflytt, trafik och medborgarförslag står på agendan när politikerna i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd sammanträder imorgon. Mötet sänds live och går att följa via länk.

Imorgon torsdag den 11 mars klockan 18 har det återigen blivit dags för möte i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd. På grund av coronapandemin går det bara att följa mötet på länk och det finns ingen möjlighet för allmänheten att ställa frågor.

Bland beslutsärendena på dagordningen finns flytten av Tensta bibliotek, en skrivelse om våld under pandemin och trafiksituationen vid Järvabadet. Övrigt som kommer diskuteras är bland annat medborgarförslag, en remiss om krav på kunskaper i svenska och samhällskunskap för svenskt medborgarskap och resultatet för brukarundersökningen inom omsorgen om personer med funktionsnedsättning.

Möteskallelse med fullständig dagordning finns här och länk till livesändningen av mötet här.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Basketlag från Minnesota på besök i Rinkeby

Tre dagar i rad blir det basket på högsta nivå i Ungdomens…

Ska handlarna i Tensta centrum tvingas flytta?

Fem av företagarna i Tensta centrum har sagts upp och erbjudits ett sämre hyresavtal.  – Vi har arbetat här länge, sju dagar i veckan, och nu slänger de bara ut oss. Har vi inga rättigheter här i Sverige, undrar Mohammed Said Ibrahim.

Inga lättnader i restriktionerna den 3 maj

Idag vårdas omkring 2000 personer på grund av corona på sjukhus och av dem ligger 400 på intensivvårdsavdelning. Den höga smittspridningen och den hårda belastningen på sjukvården är anledningen till att alla restriktioner förlängs fram till åtminstone mitten av maj.

Hård debatt under nämndmötet i Rinkeby-Kista

Under mötet i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd fick nämndens ordförande Benjamin Dousa, M, hård kritik för att han fattat viktiga beslut på egen hand och dessutom för att ha smutskastat förvaltningens personal i media.