Stort polispådrag i Tensta på fredagskvällen efter att polisen fått larm om höga smällar som kan uppfattas vara skottlossning.

En polisinsats pågår just nu i Tensta sedan polisen fick in ett larm från en inringare som hört höga smällar, vilket kan tänkas vara skottlossning. Larmet kom in klockan 19:19 på fredagskvällen. Det finns ännu inga uppgifter om skadade personer och ingen misstänkt är gripen.

En misstänkt brottsplats i stadsdelen är lokaliserad och avspärrad för teknisk undersökning, där det även gjorts fynd. En förundersökning om grovt vapenbrott och mordförsök är inledd.

Texten uppdateras.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

En gripen efter rån i Kista

En person skadades på onsdagseftermiddagen efter att ha blivit rånad på sin bil i Kista. Polisen kunde gripa gärningsmannen som är misstänkt för grovt rån.

Vad är det som låter i Tensta centrum?

Under varma sommarkvällar brukade Dilan Aksoy ha fönstret öppet. Men ett ihållande oljud gör det omöjligt. – Det började för några kvällar sedan. Har de satt upp nya knarkskrämmor?

Den dömde för mordet på pizzerian är på flykt

Den fånge som fritogs från en bevakad permission i Kungsbacka i tisdags kommer från Järva. Det är den unge man som dömts för mordet på pizzerian i Rinkeby i januari 2018.

Kistafamiljen lånar elcyklar för klimatet

När Ninel Barrios Pizarro såg att Energi- och klimatrådgivningen i region Stockholm sökte testfamiljer till ett projekt med elcyklar nappade hon direkt. – Vi hade varit nyfikna på elcyklar och pratat om att vi skulle försöka åka mindre bil.