E18 vid Hjulstarondellen
E18 Hjulstarondellen

En personbil och en lastbil har kolliderat på E18. Polis, räddningstjänst och ambulans kallas dit. Vägen är helt avstängd.

På E18, i närheten av Hjulstarondellen i västergående riktning, krockade en personbil och lastbil. Skadeläget är fortfarande oklart.

Med anledning av trafikolyckan, som inträffade vid lunchtid, är vägen är helt avstängd under räddningsarbetet.

Polisen arbetare med trafikdirigering på platsen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Elfte juli-priset 2019 delades ut på Kista folkhögskola

Mattias Schain och Samuel Sjöblom fick årets Elfte juli-pris för initiativet att bilda en mänsklig ring runt Stockholms moské. – De har visat prov på en sällsynt solidaritet och medmänsklighet, sade Mariam Osman Sherifay, skolans rektor.

Det är uppror i tvättstugan på Rinkebysvängen!

På Rinkebysvängen är det uppror bland hyresgästerna. De nyrenoverade tvättstugorna fungerar dåligt. Tvätten blir varken ren eller torr. Nikoletta Dolfin berättar om läget.

Ulriksdals Värdshus bjöd mammorna på sagolik jullunch

Fryshusets stödverksamhet Barn till ensamma mammor bjöds på ett klassiskt julbord på Ulriksdals Värdshus.  – Mammor är det viktigaste som finns i hela världen, samhället skulle inte överleva utan mammor, säger restaurangchefen Fanny Sturén.

EU-migranter dokumenterar sin verklighet

På onsdagen visades en serie dokumentära kortfilmer av och om romska EU-migranter på Rinkeby bibliotek. Under rubriken Dokumentära drömmar har barn och vuxna filmat berättelser ur sin verklighet.