Ett stort bråk utbröt i Kista Galleria på söndagskvällen och polisen larmades. Vittnen sade att skott hade avlossats, men det var inget som polisen kunde bekräfta.

Polisen fick larmet från Kista Galleria 17.34 på söndagskvällen.
– Vi har fått uppgifter om en skottlossning i ett köpcentrum i Kista, säger Towe Hägg, presstalesperson på polisens ledningscentral.

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska en person i en restaurang ha blivit skjuten i benet. Men när polisen kom till platsen kunde ingen skadad påträffas. Vittnen på plats ska ha uppgett för polisen att ett bråk mellan ett 20-tal personer brutit ut. Polisen misstänker att besökarna uppfattat ljudet av vältande bord och stolar som skott.

Polisen kommer att prata med personer som finns vid och i det närbelägna köpcentrumet för att utreda vad som verkligen hänt.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Järvabadet öppnar på måndag

Den 17 maj öppnar Stockholms fem uppvärmda utomhusbassänger för allmänheten, bland dessa ingår Järvabadet. Dessutom tillåts all organiserad idrottsverksamhet i stadens anläggningar.

Spånga-Tenstas stadsdelsdirektör tar över i Rinkeby-Kista

Stadsdelsdirektören Toni Mellblom slutar i Spånga-Tensta efter mindre än ett år. – Ja, men han flyttar inte så långt. Han blir ny stadsdelsdirektör i Rinkeby-Kista, säger Annika Friberg, M, ordförande i Spånga-Tenstas stadsdelsnämnd.

Lägenhetsbrand i Rinkeby

Stort pådrag när det började brinna i en lägenhet på Sunnanbyplan under onsdagskvällen. Polis, brandkår och ambulans kom till platsen men ingen skadades allvarligt.

Lokalhyrorna i Rinkeby och Tensta centrum sänks

Under pandemin har företagarna i Tensta och Rinkeby centrum det tufft. Men nu sänker Fastighetsbolaget hyrorna för flertalet företagare. – Alla som har drabbats av krisen och är berättigade hyresrabatt får det, säger Dario Flygberg, områdeschef för Fastpartner.