Ett stort bråk utbröt i Kista Galleria på söndagskvällen och polisen larmades. Vittnen sade att skott hade avlossats, men det var inget som polisen kunde bekräfta.

Polisen fick larmet från Kista Galleria 17.34 på söndagskvällen.
– Vi har fått uppgifter om en skottlossning i ett köpcentrum i Kista, säger Towe Hägg, presstalesperson på polisens ledningscentral.

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska en person i en restaurang ha blivit skjuten i benet. Men när polisen kom till platsen kunde ingen skadad påträffas. Vittnen på plats ska ha uppgett för polisen att ett bråk mellan ett 20-tal personer brutit ut. Polisen misstänker att besökarna uppfattat ljudet av vältande bord och stolar som skott.

Polisen kommer att prata med personer som finns vid och i det närbelägna köpcentrumet för att utreda vad som verkligen hänt.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Aktionsgruppen Sthlm Mot Hat mobiliserar för trygghet i helgen

Imorgon planeras en hataktion från en grupp partirepresentanter i det danska högerextrema partiet Stram Kurs. Planen är att åka runt mellan Stockholmsförorter och bränna koraner. Därför planerar aktionsgruppen Sthm mot hat en motaktion för att motverka oroligheter och bygga trygghet under helgen.

Vintersporta på Spånga IP

Snön är tillbaka och därmed vinteraktiviteter på Spånga IP. I helgen kan både barn och vuxna åka skridskor eller skidor.

Ljusmanifestation för terroroffren i Christchurch

Tidigt på söndagseftermiddagen samlades människor i en ljusmanifestation på Sergels Torg i Stockholm för att minnas offren från Christchurch.

Stefan Löfven: ”Klassamhället består – om än i ny tappning”

I strålande sol samlade landets statsminister den hittills största publiken under Järvaveckans partiledartal.  – De skriande ekonomiska orättvisorna måste bort, sade Stefan Löfven.