Vid 20.17 på söndagskvällen rapporterar polisen om misstänkt skottlossning i Tensta. Ingen skadad är anträffad. Flera polispatruller är på plats.

Flera personer ringer och berättar att de hört vad som uppfattas som skott i Tensta. Polisen antar att vapen har avlossats och en förundersökning om grovt vapenbrott är inledd. Enligt uppgifter till Aftonbladet har polisen upptäckt skotthål i ett flertal bilar och tomhylsor på marken.

Dörrknackning kommer att ske och poliser finns ute i området för att säkra eventuella spår, samla vittnesuppgifter och för att söka efter eventuella gärningsmän. 

Texten har uppdaterats.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu kan Dines målningar ses igen

Dine Malmsten ställer ut sin konst igen. Hennes omtyckta målningar med Rinkeby-motiv finns nu att beskåda på medborgarkontoret på Rinkebystråket. – Jag tycker det är roligt att jag fick erbjudandet att hänga mina tavlor där. Jag hoppas att många kommer att se dem, säger Dine Malmsten.

”Jag har förtroende för rektorn”

Happy Hilmarsdottir, grundskolechef i Stockholm, kontaktade Nyhetsbyrån Järva för att kommentera den anmälan till Skolinspektionen som föräldrar till barn i Hjulsta grundskola skickat in.

Annonsera i Nyhetsbyrån Järva!

Nyhetsbyrån Järva publicerade sin första artikel i juni 2018. Nio månader senare kan vi mäta oss med de lokala gratistidningar som sedan länge funnits i området.

Stockholms stad tycker inte att de har gjort något fel

Stockholms stads landskapsarkitekt Eva Reuterbrand har skrivit ett brev till Funktionsrätt Stockholm angående kritiken mot den nya trappan i Rinkeby centrum. Hon menar att inga misstag har begåtts.