fotbollsspelare som kramar varandra.

Det var derby i byn igår kväll och det blev en fartfylld match när Som United mötte Rinkeby United på Knutby BP.

Som United gjorde första målet redan i tredje minuten. Målgörare var lagkaptenen Abdiqafar Isse Ismail. Därefter böljade matchen åt båda håll och enbart misstag kunde avgöra vilket lag som skulle göra nästa mål. Rinkeby United kvitterade sedan i minut 41 och 1-1 stod det när lagen gick ut i pausvilan.

Sedan ångar Som United på i anfall efter anfall

I början av andra halvlek växlar Som United upp och sätter press på motståndarna. Det blir några fina omställningar, men chanserna förvaltas inte och det leder inte till några mål.

En kvart in i andra halvlek rivs Abdiqafar ner och det blir en frilägesutvisning. Sedan ångar Som United på i anfall efter anfall. Hafedh Fridhi satte 2-1, tredje och fjärde målet gjordes av Amin Ahmed. Matchen slutade 4-1.

Som Uniteds assisterande tränare Hatun Dahir sade efter matchen att han var mycket nöjd med spelarnas insatser.