fotbollsspelare som kramar varandra.

Det var derby i byn igår kväll och det blev en fartfylld match när Som United mötte Rinkeby United på Knutby BP.

Som United gjorde första målet redan i tredje minuten. Målgörare var lagkaptenen Abdiqafar Isse Ismail. Därefter böljade matchen åt båda håll och enbart misstag kunde avgöra vilket lag som skulle göra nästa mål. Rinkeby United kvitterade sedan i minut 41 och 1-1 stod det när lagen gick ut i pausvilan.

Sedan ångar Som United på i anfall efter anfall

I början av andra halvlek växlar Som United upp och sätter press på motståndarna. Det blir några fina omställningar, men chanserna förvaltas inte och det leder inte till några mål.

En kvart in i andra halvlek rivs Abdiqafar ner och det blir en frilägesutvisning. Sedan ångar Som United på i anfall efter anfall. Hafedh Fridhi satte 2-1, tredje och fjärde målet gjordes av Amin Ahmed. Matchen slutade 4-1.

Som Uniteds assisterande tränare Hatun Dahir sade efter matchen att han var mycket nöjd med spelarnas insatser.

Mohamed Dahir, Som United ff
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Stort intresse när Sveriges ambassadörer kom på besök

Ahmed Abdirahman från Global Village hälsade nio svenska ambassadörer välkomna till en fullsatt Tensta konsthall. – Sverige spelar en stor roll internationellt, i Afrika, Asien och Mellanöstern. Därför är det betydelsefullt att ni är här idag.

Skottlossning i Rinkeby inatt

Natten till fredag skedde en skottlossning på Degerbygränd i Rinkeby. Ingen ska ha kommit till skada, enligt poliser på plats.

Trappan i Tensta centrum klar tidigast i höst

Trappan i Tensta centrum var bara borta en dag i mitten av april. Den plats där Tenstaborna äter lunch, solar, sitter och pratar är fortfarande under ombyggnad.

Före detta elever om Hjulsta Grundskola

– Att våra småsyskon inte känner någon skollust alls och att 80 procent av skolpersonalen gått emot skolledning säger mycket, säger Kafia Nur. Före detta elever från Hjulsta Grundskola är ännu en röst som genom en namninsamling gör uppror mot skolans ledning.