fotbollsspelare som kramar varandra.

Det var derby i byn igår kväll och det blev en fartfylld match när Som United mötte Rinkeby United på Knutby BP.

Som United gjorde första målet redan i tredje minuten. Målgörare var lagkaptenen Abdiqafar Isse Ismail. Därefter böljade matchen åt båda håll och enbart misstag kunde avgöra vilket lag som skulle göra nästa mål. Rinkeby United kvitterade sedan i minut 41 och 1-1 stod det när lagen gick ut i pausvilan.

Sedan ångar Som United på i anfall efter anfall

I början av andra halvlek växlar Som United upp och sätter press på motståndarna. Det blir några fina omställningar, men chanserna förvaltas inte och det leder inte till några mål.

En kvart in i andra halvlek rivs Abdiqafar ner och det blir en frilägesutvisning. Sedan ångar Som United på i anfall efter anfall. Hafedh Fridhi satte 2-1, tredje och fjärde målet gjordes av Amin Ahmed. Matchen slutade 4-1.

Som Uniteds assisterande tränare Hatun Dahir sade efter matchen att han var mycket nöjd med spelarnas insatser.

Mohamed Dahir, Som United ff
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Stadsdelsnämnden har möte i Rinkeby-Kista ikväll

Årets sista möte i stadsdelsnämnden i Rinkeby-Kista äger rum i Rinkebyskolan ikväll. Allmänhetens frågestund börjar 18.15.

Om världens mitt och det glömda Rinkebyarkivet

Det finns ett bortglömt arkiv som Rinkebyborna själva har skapat, med artiklar, foton, dagböcker och annat. Ett unikt material om ortens historia, troligtvis det enda i sitt slag. Men var finns arkivet nu?

Rinkeby avspärrat efter skottlossning

Klockan 16.43 fick polisen larm om misstänkt skottlossning i Rinkeby. Flera polisbilar, ambulanser och en polishelikopter skickades till platsen och ett stort område spärrades av. 

Eritreanska ortodoxa kyrkan får inte vara kvar i Akalla

Eritreanska ortodoxa kyrkans församling Santa Maria får inte längre bedriva verksamhet i…