Brand i garaget på Risingeplan 31 i Tensta.

Under natten till tisdagen larmades räddningstjänsten om en brand på Imatragatan i Akalla. Larmet kom 01.41 om en radhuslänga som brann.

Enligt Expressen befarade brandkåren initialt att branden skulle spridda sig till totalt nio bostäder. Vid 04.15 fick räddningstjänsten dock branden under kontroll. Sammanlagt brandskadades tre bostäder.

Fyra personer har fått föras till sjukhus för kontroll, men alla skrevs ut under natten. Polisen har nu påbörjat en utredningen om hur branden startades.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tre anhållna misstänkta för mordet i Tensta

Tre män är anhållna misstänkta för inblandning i mordet i Tensta på lördagskvällen. Under måndagen fortsatte förhören med de gripna.

Hästa gård diskuterades i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd

På senaste mötet i stadsdelsnämnden i Rinkeby-Kista diskuterades Hästa gårds framtid. Ett medborgarförslag vill att staden ska ta fram en projektplan för utveckling av en urban ekoenhet på Järvafältet.

Tjejernas sista utomhusträning

Sommarens sista tjejkväll utomhus avslutades med kickboxning i Akalla by. Tjejkvällarna med Healthy Women kommer att fortsätta under hösten, men kommer då att vara inomhus i lokaler i Akalla by café. 

Lärare i Tensta får Svensklärarpriset 2021

En av vinnarna av Svensklärarpriset 2021, som delas ut av Svenska Akademien, är Stefan Ljungdahl som arbetar på Enbacksskolan i Tensta. Han har arbetat med högstadieungdomar i Tensta sedan 1989.