Två personer skadades vid skottlossning i Tensta på måndagskvällen. Flera polisbilar på plats och helikopter hovrar ovanför.

Larmet kom till polisen vid 22.19. Flera personer hade ringt och berättat att de hört höga smällar. När polisen kom till platsen hittade de två skadade unga män i en trappuppgång.

De skadade har förts till sjukhus i ambulans. Skadeläget är oklart.

Polisen har spärrat av området inför den tekniska undersökningen.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Sammanfattning av coronaläget på somaliska – Xoogta corona iyo talalka

Här kommer en kort sammanfattning på somaliska om covid-19 och vaccinering. Sändningen handlar bland annat om att spridningen av covid-19 fortsätter, och en uppmaning om social distansering. Dessutom information om man har öppnat för drop-in vaccinering runtom i Stockholm och att man snart kommer att öppna även i Järva. Det är Fatuma Abdullahi Mohamed, folkhälsovetare och medarbetare i Nyhetsbyrån Järva, som är redaktör för sändningen.

Det blev fotbollsturnering i Ungdomens Hus även i år!

Ali Ahmed, Ahmed Khalif och Mohamed Ali är några av grabbarna i…

Attentaten mot Spånga kyrka tas upp i riksdagen

Med anledning av de två brandattentaten mot Spånga kyrka skickar riksdagsledamoten Anders Österberg, S, en skriftlig fråga till kulturminister Amanda Lind. – Jag vill fråga om statsrådet fördömer attackerna mot Svenska kyrkan i Spånga och om statsrådets tankar om skydd för religiösa platser?

En man allvarligt skadad i Tensta

I närheten av Tensta centrum hittades en man allvarligt skadad vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen.