De två unga män som hittades skottskadade i Tensta på måndagskvällen har avlidit, rapporterar polisen. Anhöriga är underrättade. Ingen misstänkt är ännu gripen.

Det var strax före halv elva igår kväll som polisen fick larm om skottlossning vid i Tensta. När poliserna anlände till platsen hittade de två unga män skottskadade i en portuppgång. De två skadade männen fördes till sjukhus i ambulans.

Strax före 03, natten mellan måndag och tisdag, rapporterade polisen att de två männen, som var i 20-årsåldern, har avlidit.

Polisens tungt beväpnade insatsstyrka var på plats för att hjälpa till i jakten på gärningspersonerna. Ett antal gångtunnlar i närheten av brottsplatsen spärrades av för att underlätta jakten.

 I morse var den tekniska undersökningen genomförd och avspärrningarna hävda. En förundersökning gällande mord är inledd. Utredningsarbetet i området med dörrknackning pågår fortfarande.

I nuläget är ingen person gripen.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nyhetsbyrån Järva – todobbaadkii ina dhaafay

Vecka 36. Här kommer en nyhetssammanfattning på somaliska av vad Nyhetsbyrån Järva har rapporterat om under veckan som gått. Redaktör är Fatuma Abdullahi Mohamed.

SL:s rulltrappsproblem fortsätter i Rinkeby

Reparationen av rulltrappan på Rinkebys tunnelbanestation har skjutits upp igen. Inte förrän i höst beräknas den åter vara i drift – men då planerar SL att stänga av en av de andra rulltrapporna.

Trafikolycka på E18 vid Hjulstarondellen

En personbil och en lastbil har kolliderat på E18. Polis, räddningstjänst och ambulans kallas dit. Vägen är helt avstängd.

Cordobaskolans VD är en av näringslivets mäktigaste kvinnor

När näringslivets mäktigaste kvinnor listas i Dagens Industri finns Cordobaskolans grundare och VD Ulla Parkkinen med. Hon fick pris som årets entreprenör.  –  Priset är till alla dessa kvinnor som står bakom mig.