De två unga män som hittades skottskadade i Tensta på måndagskvällen har avlidit, rapporterar polisen. Anhöriga är underrättade. Ingen misstänkt är ännu gripen.

Det var strax före halv elva igår kväll som polisen fick larm om skottlossning vid i Tensta. När poliserna anlände till platsen hittade de två unga män skottskadade i en portuppgång. De två skadade männen fördes till sjukhus i ambulans.

Strax före 03, natten mellan måndag och tisdag, rapporterade polisen att de två männen, som var i 20-årsåldern, har avlidit.

Polisens tungt beväpnade insatsstyrka var på plats för att hjälpa till i jakten på gärningspersonerna. Ett antal gångtunnlar i närheten av brottsplatsen spärrades av för att underlätta jakten.

 I morse var den tekniska undersökningen genomförd och avspärrningarna hävda. En förundersökning gällande mord är inledd. Utredningsarbetet i området med dörrknackning pågår fortfarande.

I nuläget är ingen person gripen.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

En man allvarligt skadad i Tensta

I närheten av Tensta centrum hittades en man allvarligt skadad vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen.

Lärare och barn beskjutna med plastkulor

En främmande person utanför Husbygårdsskolan har skjutit med en soft air gun mot skolan. Tre barn och en lärare uppges ha träffats av gummikulorna. Polisen är på plats.

Nu är trappan i Tensta Centrum belyst

Trappan i Tensta Centrum har blivit med effektbelysning. Ljusslingan ändrar färg efter veckodag och under olika högtider. 

Stöldanklagade mattanter i Hjulsta avskedas

Två av de anställda på Hjulsta grundskola som anklagats för att ha stulit matvaror från skolans kök har fått sparken. Kvinnorna som arbetade som skolmåltidsbiträde har meddelats per brev att de blivit avskedade med omedelbar verkan.