Digitalt nämndmöte Spånga Tensta (montage)

Imorgon, torsdagen den 27 augusti, har stadsdelsnämnderna i Spånga-Tensta och Rinkeby-Kista sina sammanträden 18.00. Sammanträdena är inte öppna för allmänheten, men kan följas på nätet.

Spånga-Tensta har sänt sina sammanträden på webben tidigare, men i Rinkeby-Kista är det första gången.

Nya riktlinjer för förenings- och kulturbidrag

Båda nämnderna diskuterar Stockholms stads nya riktlinjer för förenings- och kulturbidrag och även uthyrning av lokaler. Demokrativillkoret konkretiseras.

I Spånga-Tensta har oppositionen, S, v och Fi, krävt en utvecklingsplan av området runt Tensta Träff, före detta Tensta gymnasium och simhallen. Förvaltningens svar går ut på att Skolfastigheter i Stockholm, SISAB, bestämmer.

Minnesmärke över dem som avlidit av Covid-19

I Rinkeby-Kista har det kommit in ett medborgarförslag om att ett minnesmärke bör upprättas över dem som avlidit av Covid-19.

Läs handlingarna inför nämndmötet i Rinkeby- Kista här.

Läs handlingarna inför nämndmötet i Spånga-Tensta här.

Följ livesändningen i Rinkeby-Kista här.

Följ livesändningen i Spånga-Tensta här.

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Sex dagar kvar att rösta i valet till Europaparlamentet

I förra EU-valet var det 22 procent som röstade i Rinkeby-Kista. Men i år verkar det bli fler. Iman Elmi och Jamad Abdi-aziz röstar båda två – Det är första gången jag röstar i ett EU-val, säger Jamad Abdi-aziz.

Man misshandlad i Tensta

En person i Tensta hittades svårt skadad och fördes med ambulans till sjukhus under natten mot onsdag. Mannens skador bedöms som allvarliga och polisen utreder händelsen som försök till mord.

Man i Tensta skjuten i benen

Strax efter 22.30-tiden på måndagskvällen kom det ett larm om en skjutning…

Fullt hus hos För-orten i Kista

Under förra helgens storslagna event på Bridge i Kista galleria hade ett flertal stolar ställts ut och det blev fort fullsatt. Det bjöds på färsk hallondricka och godsaker. – Grundidén är att lyfta fram och stärka förebilder som vågar gå efter sina drömmar, sade Deqa Abukar från BLING.