Idrott under Järvaveckan.

Rinkeby Run fortsätter sin verksamhet även i dessa tider. Under påsklovet kör de måndag – fredag från klockan 12-15 på Spånga IP.

Med början idag och varje dag fram till påskafton, alltså även på långfredagen, så anordnar Rinkeby Run verksamhet på Spånga IP. Det blir löpning, lekar, fotboll utan närkontakt och korvgrillning.

Allt är gratis, allt är utomhus och allt startar på Spånga IP:s löparbanor. 

Under helgen som gått har Rinkeby Run fortsatt tävlingen Tensta Rinkeby Grass Run. Kompisarna Yonis och Iannis hade en tät uppgörelse. Efter halva loppet var det en sekund emellan dem, men i mål var Yonis Serry tio sekunder före sin kompis Iannis Konstantin. Därmed tar Yonis också ledningen i kampen om de 10 000kr som tillfaller vinnaren i serien. Men Iannis är bara två poäng efter. 

Mårten Westberg
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tensta Rinkeby Grass Run på Spånga IP på söndag

Det händer på Spånga IP. – Spring INTE Tensta Rinkeby Grass Run på Söndag!, säger Jonis, som leder serien.  – Jo, kom och spring!, säger Janis, som ligger tvåa i sammandraget.

2 x Avbytarbänken #094 Evig + #095 Congratulations

Här kommer 2 x Avbytarbänken. Förra veckans avsnitt om sorgen efter Maradona och det senaste snacket om bland andra Klopp, Cavani, Hazard och Zlatan.

Månadens lopp på gräs gick fort

Årets nionde Tensta Rinkeby Grass Run blev en duell mellan de två senaste loppens vinnare, Leo Strandhäll från Spånga, och Iannis Constantin från Rinkeby, som leder poängligan.

Domartrion som dömer finalen i Supercupen imorgon

Som United och Sundsvall, två lag som båda har vunnit cuper i sommar, möts i en final i Supercupen i Rinkeby imorgon kväll. Matchen döms av tre kvinnliga elitdomare. – Vi ligger före Premier League som har inte haft en kvinnlig huvuddomare ännu, säger Said Ali.