Idrott under Järvaveckan.

Rinkeby Run fortsätter sin verksamhet även i dessa tider. Under påsklovet kör de måndag – fredag från klockan 12-15 på Spånga IP.

Med början idag och varje dag fram till påskafton, alltså även på långfredagen, så anordnar Rinkeby Run verksamhet på Spånga IP. Det blir löpning, lekar, fotboll utan närkontakt och korvgrillning.

Allt är gratis, allt är utomhus och allt startar på Spånga IP:s löparbanor. 

Under helgen som gått har Rinkeby Run fortsatt tävlingen Tensta Rinkeby Grass Run. Kompisarna Yonis och Iannis hade en tät uppgörelse. Efter halva loppet var det en sekund emellan dem, men i mål var Yonis Serry tio sekunder före sin kompis Iannis Konstantin. Därmed tar Yonis också ledningen i kampen om de 10 000kr som tillfaller vinnaren i serien. Men Iannis är bara två poäng efter. 

Mårten Westberg
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Rinkeby Run deltog i världens största terränglopp

Fyra löpare från Rinkeby Run deltog i Lidingöloppet, världens största terränglopp. Jonis Serry, Elena Osokina, Noah Örtegren och Mårten Westberg fanns med bland de 10 000 löparna.

Akropolis IF klara för Superettan!

Grattis Akropolis! Den historiska fotbollsklubben från Järva är klar för Superettan.

Viktig vinst för Akropol på väg mot semifinalplatsen

Akropols herrar kammade i helgen hem ytterligare en imponerande seger mot Lidingö i jakten på semifinalplatsen, Final 4.  Publiken i Lidingö bjöds på en riktig poängfest under lördagen. I halvtid var ställningen 49-49!

Sveriges bäste tennisspelare vill komma till Järva

Den 3-7 och 10-14 augusti är det Idrottscamp i Hjulsta och i Tensta. När Stockholms Idrottsförbund förberedde programmet kom en oväntad förfrågan om att få hjälpa till. Det var Mikael Ymer som frågade, Sveriges bäste tennisspelare just nu.