En person skadades på onsdagseftermiddagen efter att ha blivit rånad på sin bil i Kista. Polisen kunde gripa gärningspersonen som är misstänkt för grovt rån.

Gärningspersonen flydde från platsen i den stulna bilen men stoppades och greps av polisen vid Kistarondellen. Brottet rubriceras som grovt rån. Gärningspersonen misstänks också för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik, olovlig körning samt narkotikabrott genom eget bruk.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Jag hade inte haft något emot att vara kvar”

Fredrik Jurdell slutar som stadsdelsdirektör i Spånga-Tensta. – Ja, staden är som den är. Stadsledningen tänker att jag ska göra mera nytta på socialförvaltningen.

Nyhetsbyrån Järva – todobbaadkii ina dhaafay

Vecka 17. Här kommer en kort sammanfattning på somaliska av artiklarna under veckan som gått. Fatuma Abdullahi Mohamed, folkhälsovetare och medarbetare i Nyhetsbyrån Järva, är redaktör för sändningen.

”Vi vill se en stad där ingen behöver vara rädd”

Farida Al-Abani från Feministiskt initiativ var först ut av alla partiledare under Järvaveckan.  – Det här är mitt första partiledartal inför en större grupp och det känns fantastiskt att vara just här.

Hyllade västerortsrapparen Erik Lundin debuterar som sommarvärd

Imorgon sänds Erik Lundins sommarprat i Sveriges Radio P1. Rapparen från västerort kommer att bland annat beröra identitet och drömmar under sin debut som sommarvärd.