En person skadades på onsdagseftermiddagen efter att ha blivit rånad på sin bil i Kista. Polisen kunde gripa gärningspersonen som är misstänkt för grovt rån.

Gärningspersonen flydde från platsen i den stulna bilen men stoppades och greps av polisen vid Kistarondellen. Brottet rubriceras som grovt rån. Gärningspersonen misstänks också för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik, olovlig körning samt narkotikabrott genom eget bruk.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tempo-tomten i Husby centrum säljs till Hembla

En strategiskt viktig tomt i Husby centrum har sålts till bostadsbolaget Hembla.   – Stockholm ska inte göra affärer med den här typen av aktörer, säger Clara Lindblom, V, oppositionsborgarråd och vice ordförande i Svenska bostäders styrelse.

Yasin prisas med sin första grammis

Yasin prisades för Årets hiphop under Grammisgalan igår kväll. Den uppmärksammade rapartisten var nominerad i sammanlagt fyra kategorier.

Ingen snöröjning på Visbyringen i Rinkeby

Ingen snöröjning görs på Visbyringen i Rinkeby. Avram Lazaridis, vice ordförande i Funktionshinderrådet i Rinkeby-Kista, meddelar att det är hopplöst att ta sig fram.

Explosion i Tensta i natt

Klockan 22.19 på måndagskvällen fick polisen larm om en explosion i Tensta. Polisen uppger att detonationen ägt rum utomhus och ingen person har påträffats skadad.