Explosion i Kista på tisdagskvällen.Bild: Eleni Terzitane

En kraftig explosion hördes från en pizzeria i ett bostadshus i Kista på tisdagskvällen. Inga personer skadades. 

Vid 22-tiden kom flera samtal till polisens ledningscentral om en explosion i Ärvinge i Kista. Fönstret till en pizzeria, som ligger i gatuplanet till ett bostadshus, hade krossats av smällen. 

Nationella bombskyddet kallades in och polisen har inlett en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse.

Inga personskador har rapporterats, meddelar polisen. Dörrknackning pågår i området för att samla in mer information. 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Skolornas resultat är numera hemliga uppgifter

Från och med 1 september är skolors betygsresultat, och uppgifter om lärartäthet och hur många behöriga lärare skolan har, hemliga uppgifter. Det har Skolverket beslutat efter en dom i Kammarrätten. – Det är helt galet, säger Ulla Parkkinen, VD för Cordoba International School i Kista.

Ordningsvakten åtalas inte för misshandeln i Kista Galleria

Anmälan mot en av ordningsvakterna som använt övervåld mot pojkarna i det uppmärksamma fallet i Kista Galleria läggs ned.  – Jag gjorde bedömningen att pojkarnas beteende var för farligt, säger kammaråklagaren Sofia Gullbrandsson som behandlat ärendet. 

”Vatten är den roligaste miljön”

Alaa Eleish är vattenpolo-tränare i Husbybadet för Stockholms kappsimningsklubb, SSK. – Det spelar ingen roll om det är 60 meter under vattnet, eller med en boll ovan. Vatten är den roligaste miljön, med oändliga möjligheter, och vatten har varit en viktig del av mitt liv, säger han.

Nyhetsbyrån Järva – todobbaadkii ina dhaafay

Vecka 38. Här kommer en nyhetssammanfattning på somaliska av vad Nyhetsbyrån Järva har rapporterat om under veckan som gått. Redaktör är Fatuma Abdullahi Mohamed.