I torsdags ägde eventet ”Fotboll för vem?” rum i Folkets Husby. Podcasten Galdem A Talk ledde ett panelsamtal med bland annat fotbollsreportern Jasmin Nur. 

Under torsdagskvällen arrangerade Jobbtorg tillsammans med Studier & Arbete en gratis inspirationskväll i Folkets Husby. Kvällen var uppdelad i tre delar: en panel, gratis burgare från Burger Mansion och avslutades med tävlingar där man kunde vinna fina priser. 

Podcasten Galdem A Talk ledde panelen som bestod av fotbollsreportern Jasmin Nur som bland annat driver podcasten Halvlek med Jazz, fotbollsagenten och influencern Ubah Kadie, futsalspelaren Daniella Chamoun som blev den första kvinnan att ta emot priset som bästa futsalspelaren 2018, och Malin Broberg som också är futsalspelaren.

Kvällen blev en succé med ett fullsatt Folkets Husby. Syftet var att inspirera och uppmärksamma förebilder som har kombinerat jobb med studier. 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Taxiförare i gemensam kamp

Engelska och svenska apptaxiförare samlades på Folkets Husby för att utbyta kunskaper.

Maktsalongen vill hitta förortens unga kvinnliga ledare

Jämställdhetsorganisationen Maktsalongen lanserade nyligen den digitala plattformen ALLT ÄR DITT, som ska inspirera och ge unga tjejer verktyg till att starta egna intiativ och utvecklas i deras ledarskap. – Många tänker per automatik att en chef eller ledare ska vara en äldre vit man och det är en väldigt snäv bild av en ledare, säger Angela Refuerzo Larsson, generalsekreterare på Maktsalongen.

Var uppmärksam när du tar rulltrappan i Tensta t-bana

Det står en livsfarlig byggställning i starten/slutet på (beroende hur man ser det) av rulltrapporna i Tensta t-bana.  – Den står så lågt att man riskerar att kapa sitt eget huvud eller bryta nacken om man inte ser den, säger Jeffrey Ighe. Nu lovar SL att åtgärda det omedelbart.

Islamofobin fick Khadiga att ta av sig slöjan

I onsdags publicerade Brottsförebyggande rådet, Brå, en ny rapport om de islamofobiska hatbrottens karaktär. Khadiga från Akalla berättar om sina egna erfarenheter av islamofobi som muslimsk kvinna. Erfarenheter som ledde till att hon till slut tog av sig slöjan i hopp om slippa påhopp.