I torsdags ägde eventet ”Fotboll för vem?” rum i Folkets Husby. Podcasten Galdem A Talk ledde ett panelsamtal med bland annat fotbollsreportern Jasmin Nur. 

Under torsdagskvällen arrangerade Jobbtorg tillsammans med Studier & Arbete en gratis inspirationskväll i Folkets Husby. Kvällen var uppdelad i tre delar: en panel, gratis burgare från Burger Mansion och avslutades med tävlingar där man kunde vinna fina priser. 

Podcasten Galdem A Talk ledde panelen som bestod av fotbollsreportern Jasmin Nur som bland annat driver podcasten Halvlek med Jazz, fotbollsagenten och influencern Ubah Kadie, futsalspelaren Daniella Chamoun som blev den första kvinnan att ta emot priset som bästa futsalspelaren 2018, och Malin Broberg som också är futsalspelaren.

Kvällen blev en succé med ett fullsatt Folkets Husby. Syftet var att inspirera och uppmärksamma förebilder som har kombinerat jobb med studier. 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

50 träd planteras för att fira Rinkeby 50 år

I ett stilla duggregn planterade Rinkeby-Kistas ordförande Ole-Jörgen Persson, M, och Stockholms stads finansborgarråd Anna König Jerlmyr, M. ett av de 50 träd som planteras för att fira att stadsdelen fyller 50.  – Det finns så mycket värt att fira här i Rinkeby! Stort grattis, sade Anna König Jerlmyr.

Hörs i Husby – en demokratisk konstutställning

Nu har konstutställningen ”Hörs i Husby” öppnat på Husby konsthall. En utställning…

Väpnat rånförsök i Rinkeby – gärningsmännen visade upp polislegitimation

I onsdags utsattes ett växlingskontor i Rinkeby för ett rånförsök. De fyra gärningsmännen utgav sig för att vara poliser.

”Jag vill att tavlorna ska hänga så att många kan se dem”

Många känner Dine Malmsten, men inte lika många känner till att hon målar. Nu ska hon snart ställa ut sina målningar i Rinkeby Folkets Hus.