Bilal Cadimi. Dilhani. Sonja Dousa och Ove Eriksson.

Igår kväll fick tre Järvabor motta medaljer för sina insatser på idrottens område. Festen ägde rum i Gyllene salen i Stockholms stadshus.

Ove Eriksson är tränare för Kista SC och mannen bakom Ishockey för alla i Husby ishall. Han anses av många vara den Stockholmare som har puffat flest liv i en positiv riktning. 

Bilal Cadimi är en uppskattad ungdomstränare i Rinkeby Run och ett exempel på att det går att ta sig tillbaka till ett bra liv även för den som har hamnat fel i livet. 

Alex Bwambale är boxaren från Tensta som tog SM-guld vid senaste nationella mästerskapet. Han boxas numera för Djurgårdens boxningsklubb, men började sin karriär i Tensta BK.

Mårten Westberg 

På bilden: Bilal Cadimi med sin sambo Dilhani, och Ove Eriksson med sin partner Sonja Dousa. 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ny stadsdelsdirektör i Rinkeby-Kista föreslagen

Till ny stadsdelsdirektör i Rinkeby-Kista föreslås Susanne Leinsköld. Den nuvarande stadsdelsdirektören Ulla Thorslund går i pension och Susanne Leinsköld väntas tillträda den 13 maj.

Ut i svarta natten under Night Event i Rinkeby

I går kväll så samlades barn, ungdomar och vuxna på Rinkeby torg klockan 19.00. De deltog i Svenska bostäders Night Event som organiserades av lokala idrottsföreningar.

” Stöd till ett liv utan kriminalitet”

Finns det extremism i Rinkeby-Kista? Påverkar världens konflikter radikaliseringen? – Svaret är…

Cordobaskolans VD är en av näringslivets mäktigaste kvinnor

När näringslivets mäktigaste kvinnor listas i Dagens Industri finns Cordobaskolans grundare och VD Ulla Parkkinen med. Hon fick pris som årets entreprenör.  –  Priset är till alla dessa kvinnor som står bakom mig.