Bilal Cadimi. Dilhani. Sonja Dousa och Ove Eriksson.

Igår kväll fick tre Järvabor motta medaljer för sina insatser på idrottens område. Festen ägde rum i Gyllene salen i Stockholms stadshus.

Ove Eriksson är tränare för Kista SC och mannen bakom Ishockey för alla i Husby ishall. Han anses av många vara den Stockholmare som har puffat flest liv i en positiv riktning. 

Bilal Cadimi är en uppskattad ungdomstränare i Rinkeby Run och ett exempel på att det går att ta sig tillbaka till ett bra liv även för den som har hamnat fel i livet. 

Alex Bwambale är boxaren från Tensta som tog SM-guld vid senaste nationella mästerskapet. Han boxas numera för Djurgårdens boxningsklubb, men började sin karriär i Tensta BK.

Mårten Westberg 

På bilden: Bilal Cadimi med sin sambo Dilhani, och Ove Eriksson med sin partner Sonja Dousa. 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Sopkaos och dålig kommunikation på Svennebygränd

Familjebostäders miljöstuga på Svennebygränd var stängd på helger och kvällar under över ett och ett halvt år. – Varje måndag ser det ut såhär med sopor utanför på marken, säger en av de boende på adressen.

Stort Pridefirande i Järva

Under den gångna veckan har Pridefirandet varit aktuellt även i förorterna. Det är Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning som anordnat Prideveckan i Järva, där man kunnat ta del av lokala aktiviteter med fokus på HBTQ-frågor.

Nyhetsbyrån Järva – todobbaadkii ina dhaafay

Vecka 36. Här kommer en nyhetssammanfattning på somaliska av vad Nyhetsbyrån Järva har rapporterat om under veckan som gått. Redaktör är Fatuma Abdullahi Mohamed.

BK Bussenhus är med i kampen mot corona

BK Bussenhus är med i arbetet att sprida information om Covid-19 i Tensta centrum. Uppdraget att informera om hur viktigt det är att följa myndigheternas rekommendationer har de fått av Stockholms stads samordnare.